Popularita černých a matných koupelen roste

V minulosti koupelnám vévodila bílá sanita i další vybavení. Dnes je výběr vybavení tak široký, že každý může doma mít koupelnu přesně podle vlastních představ. Trend se dokonce téměř úplně přehoupl a stále větší oblíbenosti se těší koupelny matné, tmavé, dokonce i černé. Vkusně umístěný nábytek nebo obložení v kombinaci se správným osvětlením vytvoří nadčasový a elegantní design.


Maximální komfort za každé situace

Posunující se možnosti moderních technologií se postupně projevují i v sanitě. Zejména toalety je možné stále více zapojit do chytré domácnosti. Začněme například tím, že se sedátko samo zvedá a sklápí.  Sedátko totiž můžete ovládat pomocí aplikace, která vám umožňuje například si ho dopředu předehřát. Obsahuje také řadu příslušenství, jako je integrovaný reproduktor nebo bidetová sprška, jejíž použití pozitivně ovlivňuje psychickou i fyzickou kondici.

Zejména toalety je možné stále více zapojit do chytré domácnosti. Začněme například tím, že se sedátko samo zvedá a sklápí.


Nepřeberné možnosti tvarů a barev

Revoluční proměnou prošla veškerá sanita i v oblasti designu. Při zařizování koupelny máte na výběr umyvadlo hranaté, kulaté nebo oválné. K němu seženete také vanu umístěnou u zdi nebo v prostoru.

V rámci produktové řady Artis společnosti Villeroy & Boch si je možné vyrobit umyvadlo z odolného materiálu, v jakékoli barvě a jakémkoli tvaru. Kvalitní výrobce sanity vytváří kompletní designové řady, takže pohodlně na jednom místě pořídíte veškeré vybavení koupelny, které bude sladěné a maximálně funkční.

V rámci produktové řady Artis společnosti Villeroy & Boch si je možné vyrobit umyvadlo z odolného materiálu, v jakékoli barvě a jakémkoli tvaru.


Kvalitu není radno podceňovat

Skutečným inovátorem v oblasti sanity je společnosti Villeroy & Boch, která klade maximální důraz na použité materiály a jejich funkčnost. Jejich povrchy jsou proto odolné proti poškrábání, mají skvělé termoizolační vlastnosti a neusazuje se na nich vodní kámen. Právě tyto užité materiály umožňují vyrábět sanitu nejrůznějších tvarů bez rizika popraskání povrchu. Vybrané toalety Villeroy & Boch také obsahují samočisticí technologie, které zvládnou udržet každý milimetr keramiky v čistotě.

Při plánování své koupelny se tedy nebojte uvažovat nekonvenčně a překročit hranice představ o bílé barvě. Nebojte se nechat si poradit od odborníku ze společnosti Keraservis, kteří vám pomohou vytvořit vaši dokonalou koupelnu.