V úvodu setkání uvítal přítomné prokurista firmy, pan Aleš Slivka. Ten v krátkosti zhodnotil hospodářské výsledky společnosti. Mimo jiné řekl: „Vzhledem k současné epidemiologické situaci lze výsledky našich prodejů hodnotit jako velmi dobré. V pořadí zemí, ve kterých má Prefa své obchodní zastoupení jsme se v tomto ohledu umístili na třetím místě, hned za vyspělými trhy Německa a Rakouska.

Další část svého vystoupení věnoval novince v oblasti povrchových úprav lamel hliníkového fasádního systému Prefa Siding. K tomu uvedl: „V současné době rozšiřujeme možnosti barevného ztvárnění povrchových úprav našeho fasádního systému Prefa Siding o tři nové povrchové úpravy v designu dřeva. Jsou jimi odstíny tmavého ořechu a dále šedého a přírodního dubu. Tyto nové typy povrchů dodávají fasádě teplý, přírodní vzhled,“ dodává pan Slivka závěrem svého vystoupení.


Mobilní protipovodňové zábrany pro rodinné domy

Další část programu dne byla věnována mobilním hliníkovým protipovodňovým zábranám. Ty jsou ideálním řešením pro zamezení průniku vody do interiéru rodinných domů. Výhody protipovodňových zábran přítomným v krátkosti přiblížil Ing. Fiala ze společnosti Prefa Aluminium produkte. Z jeho vystoupení nás zaujala následující pasáž: „Mobilní protipovodňový systém Prefa je optimální ochranou obydlí před náhlou a extrémní srážkovou činností. Tvoří jej speciální profily z hliníku, které jsou velmi rychle a snadno smontovatelné. Slouží pro okamžité utěsnění vstupních dveří, oken či garážových vrat. Profily systému jsou vyrobeny z robustní, rezuvzdorné slitiny a jsou vhodné pro dlouhodobé skladování. To, že systém dokáže účinně zamezit průniku vody do domu a následným značným škodám, prokázaly stovky úspěšných aplikací u nás i v zahraničí,“ uzavřel své vystoupení Ing. Fiala.

Nabídka řemeslníka z vašeho regionu

Další službou společnosti Prefa Aluminium produkte pro zájemce o jejich střechy, fasády či systémy protipovodňové ochrany je nabídka zprostředkování proškolené firmy přímo z regionu, kde se stavba nachází. S možnostmi a rozvojem této služby účastníky seznámila paní Kateřina Palečková. Tato služba je dostupná případným zájemcům o novou střechu či fasádu, ale i systém protipovodňové ochrany na webových stránkách www.prefa.com. Zde si potenciální zákazník může s pomocí čtyř jednoduchých kroků zadat hrubé parametry své poptávky. Po jejím odeslání se s ním spojí odborní pracovníci společnosti Prefa Aluminium produkte a pomohou jim s výběrem optimální montážní firmy.