Byly vytvořeny pro trvalé řešení problémů, které již mnoho let ztrpčují silniční inženýrství a mnoho průmyslových procesů (energetika, kanalizace). Jsou univerzální, slouží klientům, přičemž splňují světové nároky. Výrobky CIM jsou nesrovnatelné vzhledem, trvanlivostí a efektivitou.

Jednoduché použití, šetří náklady na provedení

Pokud jde o jednoduchost používání, tak jiné povlaky "nemají šanci". Všechny projekty a práce jsou realizované rychle, díky čemuž lze šetřit náklady. Míchání složek povlaků Anticor CIM technikou postřiku je jednoduché. Chemické sloučení trvá přibližně dvě hodiny. Práci lze ukončit během jednoho dne, a to i v případě, že je potřebné nanesení další vrstvy. Často může být objekt používán již druhého dne. Naše produkty obsahují 100 % pevných látek a jsou dostupné v různých barvách.

Povlaky Anticor CIM jsou bezešvé a zůstávají pružné v extrémních podmínkách

Na rozdíl od jiných výrobců je povlak Anticor CIM bezešvý. Znamená to, že náklady na údržbu budou nízké a dobré vlastnosti zůstanou. Zároveň je Anticor CIM opravdovým elastomerem, který zůstává pružný (až 400% prodloužení) v široké škále teplot prostředí (od -50 °C do 105 °C). Dokonalá odolnost vůči stírání a odolnost vůči chemikáliím umožňuje různorodé použití.

Certifikát ANSI/NSF pro kontakt s pitnou vodou je uznávaný v našem státě

Anticor CIM je certifikovaný podle procedur pro povlaky nádrží a jiných zařízení pro pitnou vodu na celém světě. Obsahuje 100 % pevných látek. Po uplynutí přibližně jedné doby od momentu nanesení povlaku může být objekt používán. Anticor CIM obsahuje jedny z nejlepších vlastností typických pro průmyslové elastomerové povlaky. Trvanlivost a dokonalá přilnavost k oceli a betonu vytváří perfektní povlak pro nádrže. Správně nanesený povlak prakticky nepropouští vlhkost a vodu (propustnost páry se blíží 0). S takovými vlastnostmi lze v budovách a vodních zařízeních dosáhnout vysoké úrovně spolehlivosti a jistoty.

Nejvyšší odolnost vůči chemickým faktorům

Oproti konvenčním uretanům a epoxidům, je Anticor CIM odolný vůči vodním roztokům chemikálií, kyselin, zásad, v celé škále pH, včetně agresivního sirovodíku H2S. Speciální chemická odolnost je důležitá při použití povlaků pro objekty, které pracují ponořené a pro druhý ochranný povlak (např. pro objekty z nukleární branže).

Vyplňování spár a prasklin na objektech, které jsou vytvořené z různých materiálů

Na většinu materiálů, které vyplňují spoje (dilatace) a praskliny, jsou kladeny nároky z důvodu pohybu materiálu, které vznikájí během změny teplot a pnutí. Pro mnoho materiálu pohyby u dilatačních spár působí právě problémy a zapřičiňují vznik dalších spár a prasklin. Anticor CIM je správnou profesionální volbou mezi membránovými materiály, jelikož je pro něj charakteristická vynikající pružnost a přilnavost k většině podkladů a vyplňuje defekty v dynamických podmínkách. Spojuje se s takovými materiály jako je ocel, beton, dřevo, sklo, plast a také zhutněnou zeminou.


ANTICOR Bohemia s.r.o
Místecká 537/549, 724 00 Ostrava-Nová Bělá
tel./fax:596 718 915
e-mail:anticor@anticor.cz, www.anticor.cz