Uzavření registrací na konferenci Požární bezpečnosti staveb – PKPO 2018 se rychle blíží. Registrujte se prosím online, na adrese: www.PROFISportal.cz/pkpo

Všichni víme, že správná konference není jen o odborném programu. (https://www.profisportal.cz/pkpo/#program)

Konference PKPO 2018 je již osmým ročníkem, ale tento formát jsme pro Vás připravili poprvé. Nové bude i místo jejího konání, kam bychom se měli vejít všichni. Část účastníků bude pravděpodobně ubytována v dalších hotelech, pokud se kapacita hotelu Skalský dvůr naplní.

Připravili jsme pro Vás v úžasném prostředí hotelu Skalský dvůr dvoudenní konferenci, kterou si užijete po všech stránkách.


Po celou dobu Vás bude doprovázet výborná káva a nejrůznější dobroty k zakousnutí. Na společenském večeru si budete moci vybrat, zda chcete v klidu debatovat s přáteli a kolegy anebo zda navštívíte besedu o historii bicyklů u nás, nebo si zahrajete malý turnaj ve stolním fotbálku pro osm hráčů.

K tomu všemu nám bude hrát příjemná muzika. Ať už máte rádi víno nebo pivo, budete ho mít v rámci společenského večera k dispozici dle Vaší libosti. Samozřejmostí bude skvělý raut.

Proto neváhejte dlouho, ať získáte ještě ubytování přímo v hotelu, kde konference proběhne.
K saku se to sice moc nehodí, ale do konferenčního sálu se tak dostanete i v „bačkůrkách“ :-)

Registrujte se prosím online, na adrese: www.PROFISportal.cz/pkpo

Těšíme se na Vás

Za organizační tým

Stanislav Müller