Jedni z nejlepších v Evropě

Na slavnostní večeři bylo oceněno celkem sedm evropských prodejců. Ocenění získaly firmy z Velké Británie, Německa, Švédska, Finska, Polska a České republiky. GARNEA získala prestižní ocenění “Doosan Marketing Excellence Award”.

Díky účinným marketingovým kampaním a využití firemních nástrojů se podařilo v roce 2021 významně zvýšit podíl na českém trhu. “GARNEA získala za své úspěchy velmi zasloužené ocenění. Daří se jí skvěle reprezentovat značku Doosan a celkově je velmi respektovaným partnerem pro český trh. Ačkoliv zde působí teprve několik let, jsou její úspěchy vnímány i v globálním měřítku. Gratulujeme k získání prestižního ocenění,” říká Petr Boukal, regionální manažer Doosan pro východní Evropu.

Na konferenci Doosan European Dealer Conference 2022 v Barceloně získala společnost GARNEA ocenění za marketing. Předávají pánové Oukjin (OJ) JEONG, Hyundai Doosan Infracore VP Global Sales a Jae CHANG, CFO, Doosan Infracore Europe, vedení firmy GARNEA – pánové Ing. Václav Baštýř st. a Ing. Václav Baštýř ml.

Pro více informací o stavebních strojích Doosan navštivte www.doosanequipment.eu nebo kontaktujte distributora pro ČR, společnost GARNEA a.s. na www.garnea-stavebni.cz