Předokenní rolety ISOTRA jsou v tradičním provedení určené pro dodatečnou montáž při zateplování nebo rekonstrukci domu. Tento typ rolet zastupují nové modely  ADMIRA a VIVERA. Venkovní roleta ADMIRA vyniká vysokým stupněm termoregulace a ochrany. Hliníkové lamely vyplněné PUR pěnou vytvářejí ve spuštěné poloze roletový pancíř, který v zimě šetří náklady na topení a v létě zachová místnost zastíněnou a příjemně chladnou. Box pro navíjení lamel i vodící lišty nabízí výrobce v tradičních barvách (bílá, hnědá, stříbrná, antracitově šedá, zlatý dub) i v módních odstínech béžové, krémové, mechové zelené či ořechové.

Exteriérová roleta VIVERA je ideální pro starší zástavby, kde je mnohdy jedinou možností, jak objekt zastínit. Vyrábí se jak v zaomítacím provedení vhodném pod zateplovací systém, tak pro dodatečnou montáž na rám okna nebo na fasádu. Plastové lamely nebo hliníkové lamely plněné PUR pěnou umožňují regulaci světla a zajišťují zvukovou i tepelnou izolaci. Praktickým doplňkem je síť proti hmyzu Sectra, kterou můžete ovládat nezávisle na roletě.

Do architektury každé budovy se svým jednoduchým designem snadno začlení screenové rolety. Poslední novinkou je model HR7, jehož předností je jednoduchá montáž, možnost vedení lankem nebo vodícími lištami a výběr boxu odpovídající typu stavby: hranatý pro moderní strohou architekturu nebo zaoblený pro starší zástavby. Díky kvalitě a odolnosti tkaniny docílíte optimálního zastínění i teploty v interiéru, aniž byste ztratili možnost výhledu do exteriéru. Screenový systém je ideálním doplňkem konceptu pasivních staveb, protože instalace nenarušuje plášť budovy. Dům můžete „vyšperkovat“ extrémně odolným modelem HR8-ZIP. Tkanina zůstává díky inovativnímu ZIP systému dokonale napnutá i při silném větru.

K funkčnosti venkovních rolet ISOTRA přispívá řada řídících a ochranných prvků, například sluneční, větrná a dešťová čidla, časové zapínání, dovolenkový provoz, elektronický zabezpečovací systém, i komfortní ovládání podle vašich individuálních požadavků.

www.isotra.cz