Od spolupráce se společností HAIDY, výhradního dodavatele výrobků PAUL, můžete očekávat zabezpečení potřebného obchodního a marketingového servisu, zahrnující: informační zázemí, cenové nabídky, prodej, záruční a pozáruční servis vč. plynulé distribuce jednotek, náhradních dílů a filtrů z vlastního skladu, který HAIDY plánuje vytvořit během dubna 2017. Od 15.5.2017 bude ve vlastním předváděcím centru zabezpečovat odborná školení pro partnerské organizace.

Nejvýznamnější rekuperační jednotky PAUL
Podstropní větrací jednotka PAUL CLIMOS 200 F je určena pro řízené větrání místností s potřebou výměny vzduchu do 200 m3/h. Tepelná účinnost certifikovaná Passivhaus Institutem je 91 % při elektrické účinnosti 0,31 Wh/m3. Jednotka je vybavena entalpickým výměníkem tepla pro zpětný zisk vlhka. Zabraňuje tím vysušování interiéru v zimním období a nevyžaduje napojení odvodu kondenzátu!
Jednotka má výšku jen 25 cm! Díky tomu ji lze úspěšně použít rovněž v objektech bez technické místnosti (bytové jednotky, malé rodinné domy nebo kanceláře). Tento parametr byl jedním z rozhodujících faktorů pro zvolení jednotky PAUl CLIMOS 200 F do bytového komplexu LUKA v Praze.

PAUL FOCUS 200 představuje kompaktní větrací jednotku s rekuperací tepla, určenou pro větrání bytových a kancelářských prostor s požadavkem na množství vyměněného vzduchu do 200 m3/hod. Je vybavena protiproudým výměníkem tepla, dosahujícího vysoké účinnosti rekuperace až 91 %. Na přání ji lze dodat s entalpickým výměníkem tepla se zpětným ziskem vlhkosti, který zabraňuje vysušování vzduchu v domácnosti a tím i vzniku problémům s dýcháním. Vyznačuje se variabilitou montáže, umožňující optimálně navrhnout napojení vzhuchovodů s ohledem na délku a polohu potrubí. Umožňuje široké rozpětí nastavení výkonu ventilátoru. Rekuperační jednotka PAUL FOCUS 200 splňuje vysoké nároky z hlediska efektivity, účinnosti a komfortní obsluhy.


Rekuperační jednotka PAUL NOVUS 300 je určena pro řízené větrání rodinných domů a objektů s potřebou výměny vzduchu do 300 m³/h. Je vybavena protiproudým výměníkem tepla dosahujícího vysoké účinnosti rekuperace až 93%. Lze ji dodat v několika variantách - s výjimečným entalpickým výměníkem pro zpětný zisk vlhkosti, s integrovaným předehřevem nebo s předehřevem a entalpickým výměníkem. Součástí jednotky je automatický letní bypass, který zajistí příjemné prostředí v domácnosti i za teplých letních dnů. Jednotku PAUL NOVUS je též napojit a ovládat senzory CO2 nebo senzory vlhkosti. V nabídce je rovněž větší rekuperační jednotka PAUL NOVUS 450 pro větrání místností s potřebou výměny vzduchu do 450 m³/h.


Rekuperační jednotky PAUL splňují příšná kritéria pro použití v nízkoenergetických a pasivních domech a získaly certifikát institutu pasivních domů “Passivhaus Institut”. Tato certifikace je zárukou vysoké účinnosti a nízké spotřeby rekuperačních jednotek PAUL.

Adresa sídla společnosti, skladu a distribuce:
HAIDY a. s., U Hellady 697/4, 140 00 Praha

Kontaktní údaje pro získání informací o produktech PAUL, cenové nabídky, projednání obchodní spolupráce:
Ing. Daniel Veselý, manager prodeje TZB, mobil: 725 615 040, daniel.vesely@haidy.cz
tel.: 234 676 487, 725 615 031, www.haidy-paul.cz