Střešní krytina EUREKO je letos na trhu již 17. rokem. Věrohodná imitace přírodních materiálů si získala oblibu hlavně v krajích s tradiční architekturou, v horských oblastech a u rekonstrukcí starších domů. Plastové krytiny všeobecně mají mnoho užitných vlastností, které ocení nejeden majitel domu. Jsou velice odolné, takřka nerozbitné, cenově dostupné, tlumí hluk a hlavně mají nízkou hmotnost. Naše krytina EUREKO je navíc doslova designovou záležitostí. Již tradičně je nejznámější naše imitace dřevěného šindele DDS II – tedy „Drdlíkův dřevěný šindel“. Mohu prozradit, že pan Drdlík se s námi na výstavě také podílí a je možné s ním během výstavy odborně pohovořit.


Plastová imitace dřevěného šindele vynikla díky svému vzhledu, který je snadno zaměnitelný s pravým dřevěným šindelem, převážně díky kónickým šablonám nároží a úžlabí. S jejich kombinacemi lze vyložit téměř jakýkoliv tvar střechy. Za zmínku také stojí, že práce s krytinou je snadná a její úpravy se provádějí obyčejným nářadím. Není třeba používat specializované nástroje. Manipulace s naší lehkou krytinou je však ještě snadnější. Vždyť váží nejvýše 8 kg na m2. Střecha je však pevná a pochozí a odolává i tomu nejvyššímu sněhovému zatížení u nás či horskému větru.

Na výstavě bude také celá řada našich obchodních partnerů, takže Vám rádi poradíme, kde naši krytinu koupíte nejlépe, kde ji mají skladem či se kterými partnery máme dlouhodobě dobré a stabilní zkušenosti. Rádi Vám dáme doporučení, spočítáme odhad nákladů na naši střešní krytinu a poskytneme Vám vzorek, abyste pak měli doma o čem přemýšlet. Neváhejte a přijďte se na nás podívat!

Váš team EUREKO