O bydlení v klidné a noblesní lokalitě je od počátku velký zájem – od spuštění předprodeje v září bylo prodáno více než 50 % bytových jednotek.

Rezidence U Veleslavínského zámku vyrůstá v klidné lokalitě Prahy 6 a kombinuje krásy historické výstavby u památkově chráněného zámku s komfortem moderního bydlení. Ve dvou novostavbách vznikne
33 jednotek a 7 bytů bude vybudováno v původní vile z 18. století. Ta v souvislosti s budoucím využitím projde kompletní renovací.

Nové byty o dispozicích 1+kk až penthouse jsou nabízeny včetně parkovacího stání a sklepa a pohybují se v cenách 2,3 - 24 milionů korun vč. DPH. „Od spuštění předprodeje pravidelně registrujeme ze strany zájemců žádosti o schůzky a za uplynulých pět týdnů jsme prodali 18 bytových jednotek novým majitelům. Jsem přesvědčen, že další prodeje budou brzy následovat,“ říká Michal Šiller, Sales & Marketing Manager společnosti Neocity Group, která se více než 12 let specializuje na výstavbu menších developerských projektů ve střední a východní Evropě, Izraeli a Africe.

Společným jmenovatelem aktuálních projektů Neocity Group je důraz na velkoryse řešený životní prostor. Nejen rozloha místností, ale i výška stropů či dveří je zvolena v těchto bytových jednotkách tak, aby celkový dojem byl vzdušný a každodenní život v nich komfortní. Při projektování Rezidence u Veleslavínského zámku se Neocity maximálně snažila využít výhod lokality Prahy 6 a propojit eleganci historické zástavby s nezbytnou praktičností. Noví vlastníci tak budou moci ocenit nejen renesanční stavební řešení, ale i polohu jejich nového bydlení. Z toho se dostanou metrem za pouhých 10 minut do centra Prahy, za 10 minut na letiště Václava Havla a do přírodní rezervace Divoká Šárka jen za minut 5.

Více informací o projektu Rezidence U Veleslavínského zámku je k dispozici na webu www.uvz.cz.