Kvalitní pedagogové, prvotřídní vybavení či zdravá strava – to jsou všechno důležité zvažované aspekty. Někdy je však opomíjen jeden klíčový faktor – jestli se samy děti ve školce cítí dobře.

Když je dítě po třech letech mateřské dovolené vytrženo z prostředí, na které je zvyklé, není pro něj vůbec jednoduché začít trávit čas s neznámými vrstevníky a s dospělými, jež předtím nikdy nevidělo. Získat si důvěru předškoláka trvá různě dlouho, avšak tuto často trnitou cestu je možno si přinejmenším usnadnit a zpříjemnit. Pokud je prostředí heren, ložnic, učeben a družinek přizpůsobeno vjemům, se kterými se malé dítě snadno ztotožňuje a které v něm tudíž navozují pocit bezpečí a jistoty, je napůl vyhráno.

 

Společnost  Ezop s. r. o., zabývající se ekologickým tiskem, nabízí rychlé, originální a krásné řešení všech prostor, kde je třeba navodit přátelskou a útulnou atmosféru – fototapety Greenguard Children&Schools. Jelikož se ve školkách a školách pohybují děti, je logické, že použité dekorace musí splňovat ty nejvyšší požadavky na hygienu a zdravotní nezávadnost. Fototapety Greenguard Children&Schools od společnosti  Ezop jsou výjimečné v tom, že si díky využití špičkových ekologických barev zachovávají vysokou kvalitu tisku. Barvy jsou naprosto bez zápachu, neobsahují prchavá rozpouštědla či jiné látky znečišťující ovzduší. Samozřejmé jsou také atestace nehořlavosti a vysoká odolnost. Fototapety jsou doporučeny do škol, školek, nemocnic, wellness center, hotelů, kanceláří a dalších veřejných prostor, ale také do dětských pokojů a ložnic.

 

Předlohy pro tisk lze zvolit jakékoli – fotografie z dovolené, zvířátka, květiny a pohádkové postavičky mají ve světě dětí své nezastupitelné místo. Fototapety Greenguard Children&Schools mohou být aplikovány v kuse na celou stěnu, nebo lze využít vyřezané motivy a nalepit je ve formě hravých skládanek dle vlastní fantazie. A kdybyste si se správnou kompozicí náhodou nevěděli rady, požádejte o pomoc ty nejpovolanější – děti!

Darina Uhříková
Ezop ekologická tiskárna