Je špičkovým technologickým zařízením s minimalizací dopadů na životní prostředí, které splňuje přísné normy Evropské asociace zpracovatelů lakovaných plechů (ECCA) sídlící v Bruselu. Střešní studio STŘECHY COMAX® je možné navštívit ve Velvarech a nově i v Jindřichově Hradci.

COMAX FALC
Základní vlastnosti a výhody krytiny:

100% recyklovatelnost
nehořlavost
vstupním materiálem je slitina AlMn1Mg0,5 s měkkým jádrem
pokládka krytiny na celoplošné bednění, ideálně smrkové dřevo o tloušťce 24 mm
možnost zapůjčení profilovací linky přímo na stavbu
ochrana povrchu lamely snímatelnou folií
rubová strana ošetřena ochranným lakem – 5 -7 µm
kotvení posuvnými a pevnými nerezovými příponkami, jde o skrytý detail

Obecně stále platí, že klasické falcování jako metoda spojování plechů patří jednak k nejstarším, ale zároveň k nejúčinnějším technikám krytí šikmých a strmých střech. Krytina je díky své vynikající tvarové flexibilitě hojně využívána tam, kde klasické střešní krytiny selhávají. Hliník vyniká svou pevností a zároveň výbornou ohybovou schopností. Díky své vodotěsnosti a odolnosti vůči povětrnostním vlivům je tento typ krytiny vhodný nejen do extrémních horských oblastí, ale zároveň boří hranici plochých střech. Její použitelnost začíná již od 4° sklonu střešních ploch.

COMAX KLIK
Základní vlastnosti a výhody krytiny:

100% recyklovatelnost
nehořlavost
vstupním materiálem je slitina AlMn1Mg0,5 s měkkým jádrem• pokládka krytiny na latě 40 x 60 mm s roztečí do 250 mm
lamely dodávány v délkách do 10 m
ochrana povrchu krytiny snímatelnou folií
rubová strana ošetřena ochranným lakem – 5 - 7 µm
kotvení nerezovými šrouby s plochou hlavou, jde o skrytý detail

STŘECHY COMAX® nabízejí tuto krytinu pro tvarově nenáročné sedlové nebo pultové střešní plochy, které je možné zhotovit oproti klasické metodě spojování plechů s nižšími náklady na práci odborné klempířské firmy. Krytina COMAX KLIK věrně imituje klasickou falcovanou krytinu. Její pokládka funguje na principu jednoduchého zaklapnutí lamel, které jsou opatřeny dutou stojatou drážkou se zámkem. Díky tomuto rychlému a jednoduchému systému se stává krytina COMAX KLIK hojně využívanou a dostupnou variantou pro výstavbu střech svépomocí.

Ač na první pohled stejné, v mnoha ohledech rozdílné krytiny vynikají svou dlouholetou životností a barevnou stálostí.
Povrchové úpravy plechových střešních krytinSTŘECHY COMAX® pro vás připravily širokou škálu povrchových úprav a barevných provedení, které vaší střeše vdechnou nový život a nadčasový design. V nabídce střešního studia ve Velvarech a nově i v Jindřichově Hradci je možné vidět nejen hladké povrchové úpravy hliníkové krytiny, ale také novinku v podobě úpravy ­STUCCO (embosované provedení plechu s PES texturním povrchem), která je zajímavá především svým designem. Za zmínku stojí také povrchové úpravy v provedení PVDF (polyvinyldenfluorid) vynikající svou odolností proti UV záření a PUR/PA (polyuretan/polyamid), která v sobě spojuje korozní odolnost a odolnost vůči UV záření i mechanickému poškození. Nános barvy dosahuje až 50 µm. Ke krytinám poskytujeme vysoce kvalitní spojovací materiál – šrouby z nerezové oceli s povrchovou úpravou 50 µm a EPDM podložkou. Na tento materiál poskytujeme záruku 50 let.

Každá střecha je originál. STŘE­CHY COMAX® se svou širokou paletou barev a povrchových úprav jsou připraveny vyhovět i těm nejnáročnějším zákazníkům.Služby střešního studia STŘECHY COMAX®:

individuální přístup a řešení každé střechy na míru, široká paleta barev
cenová nabídka s veškerým doplňkovým sortimentem
vyhotovení kladečského plánu
možnost dopravy (nákladní vůz s hydraulickou rukou)

VELVARY
Malovarská 796, 273 24
tel.: 315 730 124 / 280
mob.: 736 521 643
e-mail: velvary@strechycomax.cz

JINDŘICHŮV HRADEC
Jiráskovo předměstí 636, 377 01
tel.: 315 730 401 / 402
mob.: 736 503 978
e-mail: jhradec@strechycomax.cz

www.strechycomax.cz