Realitní  společnost  LEXXUS  nenabízí  byty,  ale skutečný domov. Ten tvoří  výborná lokalita, skvělé  technické a  stavební zpracování i nadstandardní zařízení bytu.

Tulipa Třebešín - Byty Praha 3
dispozice: 1+kk - 4+kk
lokalita: Praha 3 - Žižkov
Ceny od: 2 469 613 Kč

1


Výstavba první fáze projektu na Praze 3 Tulipa Třebešín pokračuje. V tuto chvíli je již osazena většina oken, probíhá zdění vnitřních příček a od spodních pater se pracuje na omítkách. Nyní je prodáno 77 % bytů – neváhejte a přijďte si vybrat z posledních nových bytů 1+kk nebo velkoryse řešených bytů 2+kk - 4+kk. Bydlení pro rodiny s dětmi v Praze 3 , s novou školkou v sousedství. Klidná lokalita blízko centra města. To je projekt Tulipa Třebešín – absolutní bydlení.

Rodinné domy Beranka
dispozice: 4+kk - 5+kk
lokalita: Praha 9 - Horní Počernice
Ceny od: 6 011 887 Kč

2


Splňte si svůj sen o bydlení v krásné přírodě a přitom 11 minut na metro B - Černý most. První etapa projektu nabídne 26 řadových domů, které budou dokončeny dle Vašich požadavků. Zúčastněte se klientské akce TUTO SOBOTU 9. dubna v kanceláři Lexxus a získejte SLEVU 50 000 Kč! Občerstvení a zábava pro děti zajištěna.

Zahrady Roztoky
dispozice: RD, 4+kk
lokalita: Praha západ - Roztoky u Prahy
Ceny od: 6 235 213 Kč

3


NOVINKA - Rodinné domy v projektu Zahrady Roztoky poskytnou komfortní a pohodlné bydlení v přírodě. Roztoky nabízí komletní občanskou vybavenost s výborným spojením do Prahy. V nabídce první etapa s 5ti dvojdomy, dispozice 4+kk, vlastní zahrada a garáž. Možnost individuálních úprav.

www.lexxus.cz