Pro společnost Komatsu znamená tento obchod rozšíření jejího produktového portfolia, Lehnhoff zase bude moci vstoupit na mezinárodní trhy a využít finanční a technologické síly silného japonského výrobce stavebních strojů. Produkty Lehnhoff se samozřejmě objeví i v nabídce společnosti KUHN - BOHEMIA, která je výhradním distributorem stavebních strojů Komatsu na českém trhu.

"Rozhodnutí naší společnosti používat systém pro upínání lopat „Lehnhoff“ padlo již v roce 2013, a s ohledem na uvedenou změnu se ukázalo jako velmi prozíravé. Hlavní přínos pro naše zákazníky vidím v transparentnosti námi nabízených řešení a další posílení důvěry v produkty Komatsu na našem trhu." uvedl ředitel KUHN - BOHEMIA Daniel Sys.

Značka Lehnhoff i s novým vlastníkem - společností Komatsu - bude i nadále symbolem pro inovativní produkty v oblasti stavebního zařízení a zůstane otevřená ke spolupráci i dalšími výrobci a dodavateli stavebních strojů. Po spojení vidí obě společnosti největší přínos v kombinaci svých odborných znalostí, moderních technologií a rozsáhlé distribuční sítě.