Pohon s integrovaným přijímačem BiSecur lze díky připojení na wi-fi ovládat nejen pomocí dálkového ovladače, ale také pomocí chytrého telefonu či tabletu.

Automatické zavírání vnitřních dveří PortaMatic disponuje kluzným ramenem, které je možné díky jednoduché montáži přilepit na dveřní křídlo (v případě demontáže není dveřní křídlo vůbec poškozeno), jež lze poté otevřít pod úhlem až 115°. Pohyb dveřního křídla je plynulý a nehrozí žádná újma na zdraví. Spotřeba v klidovém režimu nepřesahuje 1 W a již ve standardním provedení je pohon vybavený přijímačem s funkcí zpětného dotazu na polohu vnitřních dveří. Zavírání a otevírání dveří PortaMatic usnadní život lidem například v domovech důchodců, v nemocnicích a všude tam, kde jsou lidé nějakým způsobem handicapovaní. 

Pohon PortaMatic usnadní život handicapovaným lidem
Pohon PortaMatic je možné díky integrovanému přijímači otevřít i pomocí mobilní aplikace BiSecur Gateway, která přenáší informaci pomocí bezdrátové internetové sítě wi-fi. Rozhraní této aplikace je využitelné pro operační systémy Android a iOS (dostupné v App­Store či Obchod Play). Aplikace je přehledná, rychlá, jednoduchá a je ovladatelná z celého světa. Systémem Gateway lze ovládat nejen garážová vrata a vchodové a vnitřní dveře, ale také vjezdové brány či lampy s přijímači Hörmann. Aplikace majiteli umožní zobrazit i polohu pohonů vrat či bran nebo stav dveří.

Více informací naleznete na www.hormann.cz.