Řada domů ve Skandinávii je již dnes využívá jako přídavný energetický zdroj pro ohřev teplé vody a vytápění rodinných domů. Velký zájem o vystavený vzorek svědčí o tom, že v České republice se stále více lidí zaměřuje na komfort a kvalitu bydlení, stejně jako na design a ekologii. Všechny tyto tři důležité aspekty je systém Ruukki Classic Solar připraven splnit.

K vidění na expozici ­Ruukki byla také krytina Ruukki ­Classic Plus nově v povrchové úpravě ­Purex se zárukou 40 let a nové provedení přední hrany střešních krytin Ruukki Monterrey a Finnera.

Zimní atmosféru příjemně doplnila ochutnávka tradičních finských nápojů, přičemž návštěvníci stánku si odnášeli kromě nabídky veletržních slev také recept.

Korunou veletrhu pak bylo předání ceny společnosti Ruukki za nejpoutavější expozici předchozího ročníku výstavy na základě hlasování návštěvníků.

„Z našeho pohledu šlo o velmi úspěšnou výstavu a potěšil nás nejen zájem lidí, ale také množství dotazů od návštěvníků stánku, které svědčily o tom, že lidé vnímají střechu svého domu jako designový a funkční celek a stále více preferují kvalitu materiálu a kvalitu služeb,“ hodnotí specialista firmy Ruukki Jan Hála.

 

www.ruukki.cz

www.ruukkistrechy.cz

www.realvestav.cz