Předchozího ročníku souboru veletrhů se zúčastnilo na 250 společností z řad nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů střešních materiálů, konstrukcí, izolací, střešních oken, doplňků, okapových systémů, fasádních systémů, nářadí a strojů či z řad firem nabízejících solární a fotovoltaické systémy. Ne jinak tomu bude i v roce 2015. Své produkty a služby představí renomované firmy, jako jsou Asko, Bramac, Büsscher a Hoffmann, Fakro, Fatra, Haas Fertigbau, HPI, Juta, Kingspan, KM Beta, Lightway, Liko-s, Linzmeier, Mediterran, Pražská energetika, Prefa, Rockwool, Roto, Satjam, Sema, Stanley Black & Decker, Tegola, Tondach, Ursa, Velux a mnoho dalších.

NOVÝ PROJEKT – „FANDÍME ŘEMESLU!“
Projekt na podporu řemesel v ČR, který v roce 2014 zahájila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, bude prezentován formou společné expozice řemeslných cechů, ukázkami prací, poradenstvím a řadou užitečných přednášek na aktuální témata, jako jsou novela Živnostenského zákona, elektronická evidence tržeb či druhotná platební neschopnost.

Těšit se dále můžete na ukázky řemesel, přehlídky pracovních oděvů, fórum Dřevěné konstrukce střech, semináře Zateplení kvalitně, Rekonstrukce střech, Bezpečnost práce na stavbách, Úspory energií v rodinných a bytových domech, Tepelná čerpadla v praxi aj. Nebudou chybět ani bezplatná poradenská centra pro všechny oblasti výstavby a pro úspory energií.

Více na www.strechy-praha.cz, kde je k dispozici i vstupenka se slevou 50%.