Každý člověk a tedy každý náš zákazník má svůj osobitý, individuální styl. Proto se všem našim zákazníkům snažíme vyjít maximálně vstříc a jsme připraveni vedle katalogových domů vyrobit i domy individuální, které si zákazník buď navrhne sám, nebo mu s návrhem pomůžou naši zkušení projektanti. Jistě je pro každou firmu jednodušší, když si zákazník vybere z jejich nabídky katalogových domů, která bývá široká. Ale současný zákazník je náročnější a chce se odlišovat od ostatních, proto dává přednost indivi­duálnímu řešení svého domu. Dům je pak navržen přesně podle jeho představ, uzpůsoben pozemku a optimálně navržen pro všechny obyvatele domu.

Zákazníci mohou přijít se svým návrhem jak nízkoenergetického domu, tak i pasivního, ale i srubového domu. Naši projektanti posoudí návrh, zjistí, zda je po technické stránce realizovatelný a pustí se do díla. Zákazník má tak možnost zvolit si vlastní design, velikost domu, uspořádání místností a další vybavení. Individuální zakázce se dostává stejný maximální zákaznický servis jako u ostatních domů z produkce ELK.

O tom, že i ze sendvičových dřevostaveb lze stavět indivi­duální domy, nemluví pouze fotografie z realizovaných domů, ale také fakt, že stále více se uplatňuje tento způsob výstavby i u komerčních budov a budov občanské vybavenosti. U těchto budov se ve velké míře jedná právě o individuální zakázky, kdy jsou budovy navrženy pro konkrétní účel a potřebu. Tyto budovy jsou přitom na realizaci náročnější než běžné rodinné domy, a to hlavně z hlediska nutného splnění přísnějších norem než u rodinných ­domů.

Společnost ELK, která je realizátorem všech těchto staveb, je důkazem toho, že domy se nemusejí stavět jako přes kopírák, že i u montovaných domů se využije nápad a vkus investora.

ELK s. r. o.
Strkovská 297, 391 11 Planá nad Lužnicí
tel.: 381 604 101
e-mail: elk@elk.cz, www.elk.cz