V Čechách bylo za poslední měsíc již nainstalováno několik desítek automatických dveří a karuselů vyrobených pod taktovkou německých konstruktérů na momentálně nejmodernější výrobní lince v GU Nitra. Po několika měsíčním zaškolení dokáží zaměstnanci GU na Slovensku dostát nejnáročnějším požadavkům dnešního designu, komfortu a funkčnosti.

Karuselové dveře od GU
jsou přímo předurčeny pro ty nejprestižnější budovy a reprezentační vstupy.  Dveře mohou být 3 nebo 4-křídlé ve tvaru Y nebo kříže a také obloukově posuvné, vyráběny v hliníku, nerezové oceli, nebo celoskleněné v barvách dle výběru – RAL, ev. eloxované, s různou šířkou skla a velkým množstvím doplňků.

Průměr může být až 6200 mm a výška 2500 mm. Pohony jsou možné manuální, manuální s automatickým polohováním, polo nebo plně automatické, ovládané radarem, senzory, nočním zamykáním, …

Automatické posuvné dveře pro únikové cesty
to je jedinečné spojení automatických posuvných dveří a panikového / únikového východu.

Tyto dveře v běžném provozu fungují jako běžné paralelně posuvné automatické dveře s pohonem.
V případě propuknutí paniky – požáru, … se po zatlačení unikajících osob na kterékoliv křídlo toto uvolní z pojistek a stane se otočně otvíravým a unikající osoby mohou opustit objekt. Tento systém odpovídá evropským normám, zvláště pak ČSN EN 16005.

GU stavební kování CZ zajišťuje záruční i pozáruční servis do 24 hodin na celém území ČR!

V případě dotazů nás prosím kontaktujte na:
tel. +420 724 783 364, e-mail: objekty@g-u.cz, WWW.G-U.COM.