Největší odborný veletrh zaměřený na dřevostavby má opět co nabídnout. Veřejnost zde najde informace o využití dřeva a materiálů na bázi dřeva ve stavebnictví a zpracování plně obnovitelných zdrojů. Veletrh nabízí ucelený přehled o situaci na trhu, seznamuje s novinkami či novými trendy, umožňuje získat informace o konkrétních cenách a produktech. Ve čtyřech dnech se představí přední výrobci a dodavatelé, architekti, projektanti, zpracovatelé dřeva a materiálů na bázi dřeva.

Jedním z nich je i firma KASPER CZ, která se na veletrhu představí již po několikáté. Mezi její poslední zajímavé reference patří rekonstrukce lanové dráhy na Sněžku, Apartmány Medvědín, zimní stadion v Jičíně nebo oceněný Dům v Oboře jako Dřevěná stavba roku 2012. U stánku KASPER CZ bude po dobu veletrhu probíhat prezentace zmíněných projektů s představením současných trendů v užitých technologiích v oblasti zpracování dřeva. Stánek speciálně nabídne i unikátní ochutnávku řeckého vína Retsina, které se vyznačuje zářivě žlutou barvou, plnou chutí a bohatým lehce dřevitým aroma. Symbolika snoubení dřeva, krásy a tradice je totiž i filozofií této firmy.

Prostory Výstaviště budou otevřeny od desáté dopolední do šesti večer. Celodenní vstupenka vyjde na 150 Kč, slevy budou mít studenti a děti do 15 let. Více na www.drevostavby.eu nebo www.kaspercz.cz.