Automatické dveře
Firma TRIDO vyrábí automatické dveře vždy přesně na míru v mnoha typech dle přání zadavatele. Nejčastěji používané jsou posuvné dveře dvoukřídlé a jednokřídlé. Do vyšší kategorie určené zejména náročnějším uživatelům se řadí dveře obloukové, kruhové nebo speciální panikové, protipožární a hermeticky uzavíratelné, které se využívají především v nemocničních a výzkumných prostorách.

Turniketové dveře
Atypické dveře, se kterými se setkáváme v supermarketech, bankách a luxusních hotelech. Všechny typy turniketů jsou kruhového půdorysu a liší se navzájem počtem dveřních křídel, tvarem střední osy, elektronickým vybavením a velikostí. Vnitřní tři nebo čtyři prosklená křídla mohou být pevná nebo sklopná.

Průmyslová vrata
Nejčastější použití těchto vrat je v průmyslových objektech, jako jsou výrobní haly, sklady, garáže, autoservisy nebo mycí linky. Jsou vyráběny na zakázku v libovolném rozměru, povrchové úpravě a prosklení. Vrata vždy splňují vysoké nároky moderní architektury ve spojení s maximální spolehlivostí a funkčností.

Hangárová vrata
Vzhledem k nadměrným rozměrům stavebních otvorů se jedná o speciální skládací a posuvně skládací vrata, kde je nutné počítat s velkým zatížením a větrem zvláště v leteckém provozu. U hangárových vrat se používá speciální tepelně-izolačního panel, jenž má větší tloušťku než u vrat sekčních nebo se vyrábí z tuhých hliníkových rámů s prosklením, což umožňuje světelný prostup do interiérů hal.

Garážová vrata
TRIDO vyrábí vrata přesně na míru. Zákazníci si mohou vybírat z více než dvou a půl tisíce barevných odstínů vrat, nebo desítek dekorů dřeva. TRIDO vyrábí i speciální vrata, která znáte z reklamy: vrata TRIDO Evo, která jsou ideálním řešením pro jednoduchou rychlou výměnu starých křídlových nebo výklopných vrat za nová sekční vrata. Tento systém můžete osadit bez nutnosti bourání a stavebních úprav v rekordním čase již za 3 hodiny. Konstrukce sekčních vrat má krycí profil, který z exteriéru opticky překrývá původní ocelové (dřevěné) zárubně a využívá je pro kotvení nových vrat. Tento nový systém je patentově chráněn.

Novinkou jsou vrata TRIDO Easy. Jedná se o nový typ sekčních garážových vrat špičkové kvality vyrobených na míru dle Vašeho přání za jedinečnou cenu. Vrata Easy se vyrábí až do šířky 3000 mm a výšky 2300 mm. Vrata je možné objednávat v nejžádanějším designu s imitacemi dřeva zlatý dub, ořech, mahagon, třešeň nebo v barvách bílá, hnědá, stříbrná a antracit. Spoje panelů jsou speciálně tvarovány tak, aby se zamezilo případnému sevření prstů.

Volejte ZDARMA na telefonní linku 800 800 874 nebo navštivte naše stránky www.trido.cz.