Pro vodohospodářské stavby nabízíme sedimentační nádrže, odlučovače ropných látek, dešťové usazovací nádrže, retenční nádrže, čerpací šachty a technologické nádrže k zabezpečovacím systémům tunelů.
Pro průmyslové stavby nabízíme víceúčelové haly Bashallen. Jde o variabilní systém pro výstavbu energeticky úsporných hal, kde jsou veškeré nosné konstrukce a opláštění vyrobeny z kvalitního betonu. Střešní betonová konstrukce je optimalizována na vnitřní rozpon až 30 m, bez podpor.

Firma DYWIDAG Prefa a. s. je tradičním výrobcem stropních panelů Spiroll a Partek.
Výrobní sortiment betonových stropních panelů DYWIDAG obsahuje předpjaté dutinové panely o výškách 150, 200, 250, 265, 320, 400 a 500 mm.

Novým výrobním programem jsou výrobky pro zemědělské stavby. Zásadním produktem je první globální výrobek skupiny Consolis a tím je velkoobjemová hospodárná předpínaná nádrž XPRESTANK. Její využití je pro skladování kejdy nádrže BPS, nádrže ČOV, akumulační nádrže atd.

Stavebnicový systém prefabrikovaných nádrží DYWIDAG umožňuje přizpůsobení objektu podmínkám stavby s ohledem na uspořádání a požadovaný objem nádrže.
Společnost DYWIDAG Prefa a. s. nabízí svým zákazníkům řešení, která nejenom splní očekávané požadavky, ale budou svým majitelům sloužit dlouhodobě bez ztráty kvality.

Nádrže dodáváme a montujeme přímo u vás většinou do 1 dne, v případě větších nádrží do 2 – 4 dnů. Stěnové panely a další prvky jsou vyráběny v našich moderních závodech podléhajících nejpřísnějším kontrolám kvality. Naše jedinečná technologie a provedení přispívají k dokonalé těsnosti nádrží a tedy zabránění vzniku netěsností a trhlin. Podle daného použití lze nádrže zakrýt betonovým víkem nebo střechou ze speciální pryžové plachty. Poskytneme vám veškeré potřebné informace pro instalaci včetně přípravy terénu a zemních prací. Nádrže lze demontovat a znovu smontovat.

Dywidag Prefa, a.s.
Jedličkova 1190, 289 22 Lysá nad Labem
tel.: 325 510 034 - 5
www.dprefa.cz