Slavnostního přestřižení pásky Prague Training Centre se ujali rukou společnou Christian Sokcevic (Managing Director Central and South-East Europe ), Enrique Vilamitjana (Managing Director, Panasonic Home Appliance Air-conditioning Europe - PAPAEU) a Kazutoshi Watanabe (Country Manager, Central and South-East Europe; PAPAEU).

Pražské školicí středisko poskytne zázemí nejen pro školení a technickou podporu partnerů z oblasti klimatizací a vytápění, ale bude sloužit rovněž jako předváděcí centrum dostupných technologií, nabízeného produktového portfolia i prezentaci novinek.

Na ploše 180 m2 najdou partneři a zákazníci zástupce klíčových produktových řad klimatizací a tepelných čerpadel i doplňkové vybavení.

Plánované akce zahrnují školení a semináře věnované návrhům a práci se specializovaným softwarem, technická školení projektových partnerů, trénink a školení věnovaný zprovoznění instalovaných jednotek apod. Zkrátka nepřijdou ani koncoví zákazníci, kteří budou mít možnost centrum navštívit po předchozím objednání.

www.panasonic.eu