K nim patří samozřejmě běžný elektroinstalační materiál, spínací a jistící přístroje, rozváděče a skříně, kabely, domovní vypínače a zásuvky, svítidla, ovládací a signalizační přístroje, světelné zdroje, hromosvody, ventilátory i systémy elektrického vytápění, ať již jde o nástěnné konvektory či topné rohože či kabely. Zvláště kabely jsou v našem sortimentu velmi silnou komoditou. Jsme dodavatelem, který nabízí speciální těžké speciální důlní kabely, kabely pro instalatéry i sdělovací kabely. S ohledem na naše kontakty s výrobci kabelů po celé Evropě budete jistě spokojeni nejen se sortimentem, ale především s cenou.

Cílem firmy je být dobrým a spolehlivým partnerem nejen pro elektrikáře, montážní firmy, výrobce strojů a zařízení, ale i pro průmyslové podniky a výrobce rozváděčů. Náš kolektiv je mladý, a proto je velmi flexibilní. U nás dostanete vždy osobní servis a nebudete nikdy anonymní položkou v systému. Vždy s vámi bude jednáno osobně a nebudete dostávat pořadová čísla jako na úřadech.

Centrální sklad o rozloze 600 m2 je umístěn v Žamberku a v současnosti nabízí několik tisíc skladových položek zboží. To, že naše sídlo je v regionu Podorlicka, neznamená, že působíme jen v tomto místě. Naši pracovníci velkoskladu jsou připraveni vlastní dopravou zaslat zboží kamkoliv, dle přání a požadavků zákazníků. Zboží je samozřejmě možné koupit i přímo v prostorách velkoskladu.

V rámci individuálního přístupu k zákazníkům jsou dále obchodní podmínky přizpůsobovány dle specifických potřeb jednotlivých obchodních případů. Podmínky jako rabaty, splatnosti, doprava atd. jsou jednotlivým klientům přizpůsobeny na míru. Stále větší popularitu získává i internetový obchod společnosti, který provozujeme na adrese www.eshop.m2trade.cz. Nabízíme spolehlivé služby po celém území ČR, zprostředkováváme široký sortiment zboží ve spolupráci s tuzemskými i zahraničními dodavateli elektroinstalačního materiálu. Sortiment je denně doplňován o nové a nové položky.

Zboží je přehledně rozděleno do jednotlivých kategorií a je expedováno běžně do 1 pracovního dne.

Jaké výhody nabízí eshop M2Trade?
•    Při objednávce zboží nad 5000,- Kč bez DPH je doprava po celé ČR zdarma.
•    Při objednávce zboží nad 8000,- Kč bez DPH dostanete slevu 5 % na veškeré vaše nákupy.
•    Možnost osobního odběru na adrese provozovatele.

Elektro velkoobchod M2Trade je moderní, rychle se rozvíjející společnost s kolektivem zkušených pracovníků, kteří v oboru elektroinstalací pracují řadu let. Naše služby, sortiment i poradenský servis jsou zárukou kvalitních služeb zákazníkům a tím i pozitivního rozvoje do budoucna.

Jiří Motyčka
jednatel M2Trade s. r. o.