Ve svém názvu používá společnost název německé společnosti Designa GmbH, která je na světovém trhu aktivní již více jak 50 let a patří k absolutní světové špičce v oblasti parkovacích systémů.

Neznamená to ale, že produkty Designa jsou v České a Slovenské republice instalovány až po roce 2000, protože již před tímto datem bylo, společně se společností Siemens, realizováno několik parkovacích systémů, z nichž největší a nejrozsáhlejší je na letišti Praha- Ruzyně.

V současné době nabízíme dva produkty pro oblast parkování, a to systém Slim Park, který je určen pro malá a střední parkoviště, kde není rozhodujícím kritériem rychlost zpracování lístku a odbavení řidiče, ale cena a jako parkovací médium se používá termopapír s čárovým proužkem. Tento systém je poměrně nový, přesto již máme v ČR a SR několik jeho aplikací, jako např. Parkovací dům Libušina v Karlových Varech, Nákupní centrum Masaryčka v Trenčíně, nebo např. prodejna LIDL v Praze na Pražačce a další projekty jsou v jednání.

Pro velká a vysoce zatížená parkoviště nabízíme systém ABACUS. Jedná se moderní, vysoce progresivní parkovací systém, který může být nasazen jak do různých prostředí, tak je možné jej kombinovat i s použitím jiných čtecích médií než pouze papírový lístek. Této vlastnosti právě využíváme při zpracovávání rozsáhlých projektů pro jednotlivé průmyslové aplikace, kde zákazník požaduje používat jen jedno bezkontaktní čipové médium jak pro oblast parkování, tak i v přístupovém systému. Největšími aplikacemi tohoto systému je např. Nákupní centrum Chodov v Praze, Zelený dům u O2 Arény, Nákupní centra Vaňkovka v Brně, Arkády Pankrác, Palác Pardubice, ale i např. v současné době realizovaný nový parking na letišti M.R. Štefánika v Bratislavě a již částečně modernizovaný parkovací systém na pražském ruzyňském letišti, nebo River Park v Bratislavě.

Systém ABACUS je i dále vyvinut tak, aby jej bylo možné dále rozšiřovat např. o systém čtení SPZ, rezervaci parkovacích míst přes internet, placení pomocí SMS, dálkovou správu jednotlivých parkovišť a další vlastnosti.
Máme dále možnost použít kombinace čteček bezkontaktních čipových karet, dodávaných společností Häfele, a to jak pro možnost aplikace v průmyslových objektech, kde umíme čipovou kartu nebo přívěsek použít od vjezdu do objektu po vstup do samotného objektu, příslušného patra, kanceláře a až do vlastního stolku, kdy většinu tohoto řešení jsme schopni nabídnout jak v offline verzi, tak i v online, kdy určený pracovník má možnost přímo ze svého PC povolovat nebo zakazovat jednotlivé karty (např. ztracené), aniž by fyzicky musel ke čtečkám chodit. Jednotlivým čipům umíme nadefinovat jejich oprávnění, a to jak prostorové, tj. do jakých místností má jeho držitel přístup, tak i časové, např. zákaz vstupu do objektu po 22. hod.
Tato řešení jsme schopni nabídnout i do jiných prostředí, jako např. aqua nebo golfové kluby nebo samotné hotely, kde již máme v ČR a SR řadu zajímavých referencí, jako např. AquaCity Poprad, Golf Club Hostivař, Hotel Kempinski v Praze, Obvodní soud pro Prahu 3 a řada dalších.

Nabízíme možnost použití i těchto bezkontaktních čipů v oblasti privátního bydlení, a to jak pro rodinné domky, tak i např. pro hlavvchody do společných prostor bytových domů, kde i v této oblasti máme řadu realizací, převážně v Praze a jejím okolí.
V oblasti přístupových systémů dále zastupujeme i rakouskou společnost Axess AG, která patří ke světové špičce v oblasti přístupových systémů v oblasti lyžařských areálů, sportovních stadionů, veletrhů zoologických zahrad, atd., kde jsme již v ČR společně realizovali např. fotbalový stadion Slavia Praha, dodávali jsme i turnikety pro MS v klasickém lyžování v Liberci a v současné době realizujeme dodávku přístupového systému pro nově budovaný pavilon P na brněnském výstavišti.
Společnost Axess AG a Designa GmbH vystupují na světovém trhu společně, a to pod názvem Designa Axess Group, kdy byl právě společně vyvinut softwarový produkt, který umožňuje vzájemné propojení parkovacího a přístupového systému u sportovního stadionu na bázi jednoho média, a to čárového kódu, kdy takovou vstupenku, a současně parkovací lístek, je možné si objednat i např. přes internet
V oblasti lyžařských areálů je společnost Axess AG zastupována společností Aster z Jičína, která se již též může pochlubit řadou úspěšných realizací v ČR, např. Ski areál Špindlerův Mlýn, Lipno, Špičák v Jizerských horách a vybavením řady dalších lyžařských areálů.

Pro oblast privátního bydlení již několik let nabízíme zajímavé řešení od německé společnosti Home Way GmbH, která již v roce 2000 přišla na trh se zajímavým a patentovaným řešením kabelových rozvodů v bytech a domech, které umožňuje vysoce kvalitní distribuci veškerých známých používaných služeb v privátním sektoru, jako např. datový a telefonní přenos, televizní a radiový přenos, a to bez ohledu na způsob přivedení těchto služeb do objektu (kabel metalický i optický, satelit,...). Tento systém je vysoce modulární díky tomu, že jednotlivé moduly jsou v zásuvce vyjímatelné tak, aby si zákazník příslušnou zásuvku vybavil jen tím modulem, který právě potřebuje, ale s možností přidání dalších služeb v budoucnosti. Zde se skutečně naplňuje heslo, že tento systém je schopen růst společně s vašimi požadavky na služby ve vašem bytě nebo domě.
Tento systém společnost Home Way ještě dále upravila tak, že je možné mít k dispozici v jednom modulu až 4 datové zásuvky, případně jejich kombinaci s telefonní zásuvkou, což je ideální řešení pro malé a střední firmy.

Systém Home Way je dále možné kombinovat se systémem ETIS, který umožňuje doplnění o monitorovací a zabezpečovací systém, kdy jejich vzájemnou kombinací vzniká velmi zajímavé a progresivní řešení jak z hlediska samotných vlastností tohoto systému, tak i jednoduchosti jeho obsluhy s možností přístupu přes internet z jakéhokoliv místa světa.
Mimo tyto výše uvedené produkty dále ještě nabízíme výsuvné i zamykatelné sloupky, proměnlivé dopravní značky a další produkty, které k parkování a přístupu do objektů automaticky patří.
Díky rozmanitosti a vzájemnému propojení jednotlivých prvků a řešení výše uvedených roste v ČR a SR trvale zájem o naše služby, což se projevuje trvalým nárůstem jak poptávky, tak i počtu zakázek. To je způsobeno i tím, že naše společnost klade veliký důraz na servisní službu, kdy jsme připraveni s našimi zákazníky podepsat servisní smlouvy s garancí velmi rychlé reakční doby.

Cílem naší společnosti je trvale pracovat s nejnovějšími technologiemi a uplatňovat je v našem každodenním životě tak, aby znamenaly zvýšení bezpečnosti, komfortu ale i mobility.