Její specializací je dodávka tzv. na klíč, kdy zajišťuje kompletní servis při výměně oken a dveří od bezplatného zaměření otvorů a kalkulace cenové nabídky, přes výrobu a montáž vlastních prvků i veškerých možných doplňků vč. všech souvisejících prací, až po záruční i pozáruční servis. Zákazník tak získává kompletní balík výrobků a služeb spojený s dodávkou otvorových výplní s komplexní zárukou od jediného spolehlivého dodavatele, který je zároveň přímým výrobcem.

Dne 10. 9. 2012 společnost JIS otevřela v Praze 5 v ulici Plzeňská 162 nové exkluzivní předváděcí centrum. To bude sloužit jak zákazníkům firmy, tak jako místo pro konzultaci problematiky otvorových výplní architektům či projektantům s jejich klienty. Filozofií nově otevřeného centra je poskytnout jim možnost doslova si „osahat“ veškeré možné typy výrobků společnosti a přesvědčit je tak o jejich mimořádné kvalitě. Profesionální personál je pak připraven se individuálně věnovat každému zákazníkovi se zaměřením na splnění jeho konkrétních potřeb.

Předváděcí centrum je se svými 220 m2 výstavní plochy největší v Praze a nabízí nejkomplexnější nabídku PVC otvorových výplní. V předváděcím centru je do zděných příček umístěno 20 výrobků společnosti JIS tak, aby kompletně prezentovaly široký sortiment nabízených otvorových výplní. Jsou mezi nimi nejen různé typy oken, ale i dveří - např. vchodové, balkónové, terasové, nebo posuvné. Mezi mimořádně zajímavé vzorky patří zejména zdvižně posuvné dveře HS-Portal, vybavené komfortním motorickým pohonem, nebo trojdílné skládací dveře, které zajišťují maximální možnou průchodnou šířku otvoru. Dalším zajímavým produktem je zimní zahrada vybavená sklopně posuvnými dveřmi, která jen naznačuje široké možnosti použitých profilových systémů. V centru jsou k vidění kromě běžných doplňků k oknům, jako jsou parapety, interiérové žaluzie, nebo sítě proti hmyzu, také moderní výrobky, jako jsou předokenní rolety, předokenní žaluzie, japonské stěny, plisé, nebo markýza s elektrickým pohonem.

Architektonické ztvárnění interiéru beze zbytku naplnilo záměr stvořit prostor se zajímavým, ale čistým designem, který akcentuje zejména jednotlivé vystavené vzorky. Pro umocnění individuality prezentačních prostor vytvořili navíc studenti liberecké katedry designu originální, ručně malované grafiky na prezentačních stěnách. Předváděcí centrum JIS je tak mimořádné nejen šíří vystaveného sortimentu výrobků, ale i celkovým prostorovým a designovým pojetím. Nezbývá, než pozvat všechny ty, kteří řeší otázku výměny oken a ta plastová jsou v jejich hledáčku, na návštěvu. V JISu se na Vás budou těšit!

Adresa předváděcího centra:
Praha 5, Plzeňská 162
Otevírací doba:
Po – Čt 8.00 – 19.00 hod.
Pá – So 8.00 – 15.00 hod.