Může se jednat o prostory, jako jsou například sportovní centra, ubytovací kapacity všeho druhu, zázemí šaten na pracovištích apod.

Základ sprchového setu tvoří sprchová vanička z litého mramoru se zvýšeným okrajem, a to buď ve tvaru čtvrtkruhu nebo čtverce. Materiál použitý při výrobě garantuje velmi vysokou odolnost i v případě nešetrného zacházení a snadnou údržbu. Zvýšený okraj pak zabraňuje vytečení vody ze sprchové vaničky z důvodu částečného ucpání odpadu, ke kterému může v prostorách s velkou frekvencí návštěvníků snadno dojít.

Sprchový set je dále doplněn buď o čtvrtkruhovou sprchovou zástěnu nebo o dveře do niky. V případě využití čtvercové sprchové vaničky v komerčních prostorách doporučujeme třístranné vyzdění sprchového koutu. V případě jakýchkoli problémů vzniklých při používání sprchových zástěn nabízených do komerčních prostor je pak garantován záruční i pozáruční servis sprchových zástěn přímo v místě instalace v rámci České republiky.

Poslední část komplexního sprchového řešení tvoří celomosazná sprchová baterie SBA PRO NEO nebo STANDARD, alternativně lze použít i levnější řady PRIMA nebo UNA. Na sprchovou baterii je připojena vysoce odolná sprchová hadice, kterou je možno flexibilně natáhnout až o 50 cm, což značně omezuje riziko poškození roztržením.

Sprchová hadice je navíc vybavena omezovačem průtoku vody značky NEOPERL v rozsahu 5 – 12 l/min. dle přání zákazníka. Díky tomuto omezovači lze dosáhnout výrazných úspor ve spotřebě vody, což lze vyčíslit zejména finančně. Nezanedbatelné jsou však i dopady na ekologii.

V případě zájmu nabízíme také stojánkové umyvadlové baterie SBA PRO s perlátory NEOPERL s omezením průtoku vody v rozsahu 5 – 9 l/min. v provedení Vandal Proof, kdy je možné tyto perlátory vyjmout jen speciálním klíčem, který je součástí dodávky.

www.sanityswiss.cz