Pak navštivte veletrh Aqua-therm Praha, který proběhne v pražských Letňanech od 23. do 27. listopadu. Na jednom místě budete moci porovnat výrobky a technologie více než 250 vystavovatelů. Vedle informací z první ruky můžete na vystavené zboží získat speciální veletržní slevy. Aqua-therm Praha je největší odbornou akcí v oblasti úspor za teplo, plyn a vodu a jediným veletrhem, kde najdete stěžejní značky v oboru jako ABB, Atmos, Baxi Heating, Buderus, Dakon, Hoval, IVAR CS, Junkers, Kotle LOOS, Protherm, Regulus Stiebel  Eltron, Thermona, Vaillant nebo Weishaupt. Kromě  toho můžete oslovit i nezávislé poradce oborových sdružení či neziskových organizací a dalších odborníků, kteří budou na veletrhu poskytovat bezplatné poradenství.

Přímo na veletrhu můžete také zdarma navštívit odborné semináře a prodiskutovat vaše problémy při stavbě či úpravách domů s odborníky z různých oblastí. Přednášky se budou zabývat tématy jako např. „Budovy s téměř nulovou spotřebou energie v roce 2020 – fantazie či realita?“, „Problémy v zateplení bytových domů“, „Obnovitelné zdroje energie pro nízkoenergetické budovy“, „Tepelné čerpadlo jako moderní a ekonomický  způsob vytápění“ a další.

Státní fond životního prostředí, který mimo jiné administruje dotační program Zelená úsporám, bude mít na veletrhu velké informační středisko, kde bude radit jak získat peníze z Operačního programu Životní prostředí.

Veškeré informace o doprovodném programu veletrhu najdete na www.aqua-therm.cz.