K dispozici jsou tři verze. Pro křídla do 2,1 m BOB21M, do 3 m BOB30M a do 5 m BOB50M s napájením na 230 Vac a 24 Vdc.
Technologie, výzkum materiálů, kvalita a design, to jsou ingredience made in Italy pro výrobek, který je již známý na mezinárodním trhu.

BENINCA´ je dnes opět hlavním lídrem a to nejen díky 30leté zkušenosti a know-how, ale také díky novému BOB50M. Nový model je výsledkem intenzívní práce ve výzkumu a vývoji, která vedla k opětovnému potvrzení prvenství získaného v 90. letech, kdy uvedla ­BENINCA´ jako první na své výrobky aplikaci kónického převodu a stala se tak příkladem pro celý sektor. Dnes firma uvádí další důležitý prvek v podobě unikátní patentované dvojice ozubených kol, která umožňují odstranit hlučnost a vibrace motoru a zároveň usnadňují údržbu mechanismu. Výhodami této aplikace patentu jsou nejenom nulová hlučnost, ale také zvýšení životnosti ozubeného převodu.

Vnitřní ústrojí převodovky je vyrobeno s použitím pouze kvalitních technických materiálů: převody z kalené oceli a bronzu, redukce a vnitřní závity z bronzu a hřídel z oceli. Tyto materiály jsou vyjádřením vysoké kvality a jdou proti tendenci ostatních výrobků na trhu (převody z hliníku a plastu). BENINCA´ naproti tomu garantuje klientovi maximální kvalitu a výkonnost s tím, že dbá na každý detail svých výrobků a nikdy se nesnižuje ke kompromisům, co se týká kvality.
Jednotlivé vnější antikorozní úpravy umožňují zvyšovat odolnost, životnost a garantují vysoký výkon.

BOB50M je charakterizován odblokováním pomocí šestiúhlého klíče, který je chráněný hliníkovým krytem a je přístupný pomocí osobního klíče.

Ruční ovládání motoru je podporované hřídelí s kulovitým závitem (průměr 20 mm), který garantuje nízké opotřebení a vysokou výkonnost. Kvalita materiálů a spolehlivost výrobku se spojují v jedinečném designu a kompaktních liniích. Šířka motoru je pouhých 10 cm. Tento estetický detail je velkou výhodou při instalaci, kterou zjednodušuje a urychluje.

Instalace BOB50M je usnadněná také pomocí způsobu napojení přední a zadní konzole, které umožňují snášet případné malé odchylky usazení. Dále pak díky koncovým dojezdům se snadnou regulací, které jsou integrované do mechanických zarážek a dovolují milimetrové nastavení.
_______________________________________________________________________________________________

BENINCA´CS s.r.o.
Poděbradská 56/186, 190 00 Praha 9 - Hloubětín, tel.: 281 868 814
fax: 266 107 293, e-mail: info@beninca.com, www.beninca.cz