A uzavřete-li hypotéku na vlastní bydlení do 85 % hodnoty nemovitosti s pětiletou fixací, můžete na poplatcích ušetřit až 25 000 korun!

Kromě jednoletých, tříletých, pětiletých a desetiletých fixací Wüstenrot nově umožňuje i dvouleté sazby. Jako jedna z mála tato banka poskytuje garantované úrokové sazby. A jistotu máte i do budoucna, po uplynutí fixačního období vám nabídne úroky ve stejné výši jako novým klientům. Pokud se rozhodnete úvěr nad 70 % hodnoty nemovitosti předčasně splatit, nemusíte se bát žádných sankčních poplatků.

Pořiďte si bydlení se slevou

V případě průměrné hypotéky na 1 500 000 korun se splatností 20 let do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s jednoletou fixací lze nyní za rok ušetřit 6 912 korun. Měsíční splátka tak oproti letošnímu březnu klesla o 576 korun. Za stejných podmínek s pětiletou fixací zaplatíte za pět let dokonce o 34 320 Kč méně.

Chcete-li refinancovat svůj stávající úvěr na bydlení, pak je tu pro vás speciální hypotéka REFIN. Tu pořídíte již od mimořádně zvýhodněného úroku 4,34 % ročně zcela zdarma a velmi rychle. K jejímu vyřízení stačí jen původní ocenění nemovitosti a vaše čestné prohlášení, že jste schopni úvěr splácet. Část půjčky můžete použít i na rekonstrukci.

Hypotéka ještě výhodněji

U Wüstenrot hypoteční banky naleznete široký výběr doby fixace úroků s možností splácet úvěr až 30 let. A pokud splníte požadavky na bonitu, pak vás při sjednání hypotéky do 70 % hodnoty nemovitosti neminou další EXTRA zvýhodněné úrokové sazby.