Svetlozar Ianakiev, District Manager Material Handling společnosti Doosan Bobcat EMEA, k expanzi uvádí: „Společnost Bobcat CZ s námi dlouhodobě a úspěšně spolupracuje a dodává kvalitní stroje a další produkty po celé České republice. Sortiment pro manipulaci s materiálem představuje nejnovější rozšíření portfolio značky Bobcat, které již zahrnuje nakladače, minirypadla, teleskopické manipulátory, lehké hutnící stroje a příslušenství, což umožňuje Bobcat CZ nabízet nová řešení pro zákazníky ve stále větším počtu průmyslových odvětví."

Portfolio Bobcat pro manipulaci s materiálem
Sortiment Bobcat pro logistiku a manipulaci s materiálem tvoří různé produktové řady: řada dieselových vysokozdvižných vozíků s nosností od 2 do 16 tun; řada vysokozdvižných vozíků na LPG s nosností od 2 do 7 tun a řada elektrických vysokozdvižných vozíků s nosností od 1,2 do 10 tun. Do posledně jmenovaného segmentu patří také řada elektrických vysokozdvižných vozíků se třemi koly pro lehkou práci od 1,2 do 2 tun.

Radek Horský dodává: "Nové portfolio strojů pro manipulaci s materiálem představuje pro značku Bobcat další odrazový můstek k posílení naší přítomnosti na průmyslovém a skladovém trhu v České republice. Skvěle doplňuje námi dodávané nakladače a teleskopické manipulátory Bobcat vybavené příslušenstvím jako jsou lžíce, drapáky, upínače balíků a paletové vidle pro použití při manipulaci s materiálem v mnoha průmyslových odvětvích."

“Moderní produkty, podpora výrobce a jeho zázemí přímo v České republice, kde je evropská centrála společnosti, jsou základní atributy pro úspěch značky. Bobcat CZ k tomu přidává kvalifikovaný prodejní tým, servis pokrývající celé území ČR, vlastní půjčovnu a systém dlouhodobé péče o zákazníka. Díky tomuto spojení se podařilo vytvořit jednu z nejrespektovanějších značek stavebních a zemědělských strojů v České republice,” uzavírá Horský.