V uplynulém období studio prošlo kompletní modernizací. Proč k tomu došlo a co mohou od nově zrekonstruovaného studia očekávat jeho klienti a návštěvníci, tak to již byla naše první otázka na vedoucí studia, paní Michaelu Kolářovou. Ta k tomu poznamenává:

Zdejší studio Elements vzniklo před 10 lety a jak svými produkty, tak šíří služeb zákazníkům za tu dobu morálně zastaralo. To nás vedlo k myšlence přestavět toto studio přesně v souladu s požadavky, jaké jsou kladeny na nejmodernější koupelnová studia současnosti. Původně jsme práce zahájili modernizací čtyř koupelnových kójí. Nakonec se však vedení společnosti rozhodlo přebudovat celé studio kompletně a nabídnout zde zákazníkům koupelnové vybavení v souladu s nejmodernějšími trendy.

Jaký sortiment produktů zde nyní nabízíte?

Naše studio je koncipováno tak, abychom zde mohli našim ­klientům nabídnout kompletní řešení celé koupelny. Ve skutečnosti to znamená, že případný zájemce o novou koupelnu zde najde široký sortiment vybavení koupelen, ať již se jedná o umyvadla, vodovodní baterie, vany, sprchové kouty, ­toalety, koupelnový nábytek, zrcadla a také nepřeberné množství koupelnových doplňků. Cílem rekonstrukce studia pak bylo, aby nově nabídlo zboží v souladu s nejnovějšími trendy v oblasti koupelen, a to jak v koupelnách designových, tak i běžných standardních koupelnách. V obou směrech se totiž vybavení koupelen výrazně posunulo směrem kupředu a mohu říci, že z dnes běžného vybavení koupelen můžeme vytvořit krásnou – trendy koupelnu.

Jaké další služby nyní zdejší studio nabídne svým zákazníkům?

Vedle již zmíněné šíře naší nabídky, je to především odborné poradenství. To vychází z naší znalosti sortimentu. Při osobní konzultaci se pak snažíme pochopit požadavky zákazníka a vybrat pro něj koupelnové vybavení takříkajíc „na míru“. Následně pro jeho přesnější představu ­vyhotovujeme grafické návrhy koupelen, a to včetně kladečského plánu obkladů a dlažeb včetně cenové nabídky. K našim dalším službám patří i možnost doporučení montážní firmy přímo z regionu, kde se nachází dům zákazníka nebo doprava vybraného zboží až na stavbu.

Vaše kupelnové vybavení je skutečně parádní. Jak by měl postupovat zájemce, kterému se líbí vaše produkty a chce koupelnu od vás?

Za nejdůležitější považuji předem si s námi sjednat pevný termín schůzky. Tím zákazník ušetří čas a my se mu budeme plně věnovat. Na schůzku může zákazník přijít např. také s architektem, montážní firmou nebo, co je nejpodstatnější, alespoň s technickými podklady koupelny jako je např. půdorys koupelny s rozměry apod. Tím se předchází problémům, které mohou nastat při samotné realizaci. První informaci, kterou od zákazníka potřebujeme slyšet, je, co od koupelny očekává, jaké jsou jeho potřeby a představy. V návaznosti na jeho požadavky se mu následně snažíme pomoci s výběrem. Společně pak hledáme pro něj optimální designové, technické i cenové řešení. Pro tyto účely naše studio disponuje moderní jednací místností. Vítány jsou i maminky s dětmi, pro které zde máme připravený prostorný dětský koutek.

O jaké typy koupelen je dnes největší zájem a máte je zde k dispozici?

Řekla bych, že koupelnám dneška vévodí nadčasovost, jednoduchost a elegance. Praktičnost, čisté linie. Jednoduchost v koupelně tedy jednoznačně vítězí. Tomu odpovídá i nabídka v našem studiu. Na každém místě, ať již se jedná o umyvadlo, vodovodní armaturu nebo sprchový kout, si může zákazník vybrat podle svých představ z mnoha designových řešení. Velký zájem je také o naše obklady a dlažby větších formátů. Ty jsou laděny do odstínů přírodních materiálů a barev a vybírat je možné z jejich opravdu mimořádně široké nabídky.

Jaké další výhody získá zákazník spoluprací s vaším studiem?

„Značka koupelnových studií Elements patří do skupiny jednoho z největších velkoobchodů TZB v Evropě, společnosti ­Gienger s.r.o. To znamená, že vedle stability silné prověřené značky, která působí na trhu již déle než 30 let, nabízíme pouze kvalitní prověřené výrobky renomovaných dodavatelů. Ve spolupráci s našimi kolegy z této společnosti pak dokážeme nabídnout zákazníkům také kompletní dodávku všech materiálů pro zhotovení rozvodů vytápění, odpadů, rozvodů vody nebo dodávku topných zdrojů, jakými jsou plynové kondenzační kotle, tepelná čerpadla nebo elektrokotle. V současné době zajišťujeme také dodávku a montáž fotovoltaických elektráren včetně bateriových úložišť, to vše samozřejmě s možností vyřízení dotace. A to jsou bezesporu služby, jejichž nabídku by si neměl nechat ujít žádný zákazník,“ uzavírá s úsměvem naše setkání paní Kolářová.

Děkujeme za rozhovor a srdečné přijetí
Ivo Románek