Společnost Zeppelin CZ navázala spolupráci s výrobcem pásových damprů Morooka. Do naší nabídky tak přidáváme modely Morooka MST o užitečném zatížení od 4 až po 20 tun. Tyto stroje se pro své nenahraditelné vlastnosti osvědčily v rámci flotily Půjčovny strojů Zeppelin CZ, kde si je zákazníci stále mohu pronajmout.

Morooka se sídlem v Japonsku je předním světovým výrobcem pásových damprů. S továrnami v Japonsku a USA společnost vyvíjí, vyrábí a distribuuje nejúplnější řadu damprů s gumovými pásy již více než 60 let. Od dubna 2017 je Morooka zastoupena svou dceřinou společností Morooka Europe GmbH se sídlem v německém městě Groß-Gerau poblíž Frankfurtu nad Mohanem, odkud je celý evropský trh pokryt rozsáhlou dealerskou sítí a odkud je řízen i poprodejní servis a dodávky náhradních dílů.

Sortiment Morooka zahrnuje pásové dampry s užitečným zatížením 4 až 20 tun. Díky použití gumových pásů zaručuje Morooka nízký měrný tlak na podklad, snadnou manévrovatelnost a vynikající trakci v těžkém terénu. Dampry Morooka se používají v široké škále aplikací a jsou vhodné zejména pro ekologicky citlivé oblasti. Hydrostatická převodovka umožňuje hospodárný provoz s maximálním výkonem motoru. Použití otoče mezi horním a spodním rámem u některých modelů umožňuje plynulé otáčení korby s kabinou o 360 stupňů. Tento koncept zaručuje efektivní a šetrnou práci.

Stroje Morooka vynikají průchodností terénem i manévrovatelností a jsou schopné efektivně pracovat v podmínkách, kde by provoz kolových vozidel nebyl možný nebo by znamenal neúměrné poškození podkladu. Díky otoči je potřeba manévrování snížena na minimum, čímž je zajištěna šetrnost k okolnímu prostředí i vyšší bezpečnost pracoviště. Gumová konstrukce pásů je vhodná pro pohyb na všech typech povrchů včetně zpevněných cest.

Kompletní sortiment nabízených pásových damprů Morooka včetně strojů k pronájmu v rámci Půjčovny strojů Zeppelin CZ najdete na www.zeppelin.cz.