75 let tradice pokračuje
Stroje RYAN jsou v portfoliu Doosan Bobcat od roku 2020 po akvizici sekaček BOB-CAT a značek Steiner a RYAN od společnosti Schiller Grounds Care. RYAN vyrábí již více než 75 let spolehlivé stroje pro renovaci trávníků. Nabízí jedinečná zařízení včetně provzdušňovačů, drnových fréz, odplevelovacích strojů, motorových hrábí, vertikutátorů a dalších speciálních produktů, které slouží profesionálům v oblasti terénních úprav a péče o pozemky v různých odvětvích včetně golfu, sportovních trávníků, terénních úprav a v segmentu půjčoven.

Pod jednou značkou V návaznosti na úspěch společnosti v nových produktových řadách, jako jsou sekačky, kompaktní traktory a zařízení pro údržbu pozemků, Bobcat sjednocuje a zefektivňuje označení všech svých produktů s cílem posílit celkovou hodnotu své značky, její rozpoznatelnost na trhu a zapamatovatelnost všech nabízených produktů u spotřebitelů. Cílem této změny je sjednotit očekávání zákazníka od značky Bobcat a dále rozšířit její působnost tak, aby byla dostupnější pro více zákazníků na více místech.

„Bobcat je již desítky let uznávanou značkou, která je známá svou trvanlivostí a všestranností. Jsme hrdí na to, že můžeme značku rozšířit o nové kategorie výrobků a pomoci více lidem v dosažení jejich cílů,“ říká Scott Park, generální ředitel Doosan Bobcat.

Začátkem tohoto roku společnost Doosan Bobcat oznámila, že její značky Doosan Industrial Vehicle a Doosan Portable Power přejdou v roce 2024 do produktového portfolia Bobcat v Evropě, na Středním východě, v Africe a na příslušných trzích po celém světě.

„Značka Bobcat zaznamenala v posledních letech výrazný růst. Rozšíříme ji inovativními způsoby, zavedeme ji do nových kategorií výrobků a zvýšíme tak, v rámci jedné společné značky, jejich potenciál,“ řekl Jeongwon Park, viceprezident pro marketing a channel development ve společnosti Doosan Bobcat EMEA.

S touto obnovenou identitou procházejí produkty RYAN designovými a estetickými změnami v souladu se současným stylem značky Bobcat. Zařízení pro renovaci trávníků se vyrábí ve výrobním závodě Doosan Bobcat ve městě Johnson Creek (Wisconsin, USA) a kde se budou vyrábět i nadále.


Očekává se, že stroje Bobcat RYAN spolu s nově označenými stroji pro manipulaci s materiálem, kompresory a mobilními generátory bude možno zakoupit prostřednictvím rozsáhlé celosvětové sítě prodejců Doosan Bobcat v roce 2024. Stroje Bobcat a tyto nově označené produkty zůstávají součástí širšího portfolia Doosan Group.