Během svého 36letého působení ve společnosti Doosan Bobcat zastával Gary Hornbacher řadu různých funkcí. Má rozsáhlé zkušenosti v oblastech prodeje a marketingu, strategie produktového managementu a celkového řízení kvality. Před příchodem do regionu EMEA působil jako viceprezident pro rozvoj prodejních kanálů a vzdělávání ve společnosti Doosan Bobcat North America.

S potěšením vítáme Garyho Hornbachera jako nového prezidenta společnosti Doosan Bobcat EMEA,“ sděluje Scott Park, CEO a místopředseda představenstva společnosti Doosan Bobcat. „Se svými předchozími zkušenostmi z pozice senior viceprezidenta pro obchod v oblasti EMEA společně s rozmanitými zkušenostmi z práce pro Bobcat bude Gary efektivně prosazovat naši strategickou vizi a motto, že umožňujeme lidem možnost dosáhnout více.

V této funkci se Gary Hornbacher chce zaměřit na prosazování firemní kultury, kdy na prvním místě jsou zaměstnanci, podpora jejich individuálních talentů, a především spolupráce mezi týmy. Tu považuje za klíčovou pro dosahování úspěchů firmy.

„Jsem nadšený, že se mohu připojit k dynamickému regionu Bobcat EMEA, a těším se, že budu opět pracovat v tomto regionu a s tímto týmem,“ uvedl Gary Hornbacher, nově jmenovaný prezident společnosti Doosan Bobcat EMEA.

Gary Hornbacher je dlouholetým zaměstnancem firmy, což přisuzuje 3 klíčovým oblastem, v nichž je značka Bobcat jedinečná:

„Za prvé, Bobcat se trvale zaměřuje na řešení nejtěžších výzev našich zákazníků, ať už prostřednictvím technologických inovací nebo partnerství s našimi prodejci. Cílem je vždy překonat očekávání zákazníků.

Dále lidé, kteří pro Bobcat pracují, jsou hrdí na to, že jsou spojeni s tak silnou a uznávanou značkou, jakou je Bobcat. Významně investujeme do našich lidí prostřednictvím vzdělávání a jejich neustálého rozvoje,“ pokračuje Gary Hornbacher.

„V neposlední řadě je Bobcat silným komunitním partnerem, který se snaží zlepšovat místa, na kterých žijeme a kde pracujeme. Být součástí společnosti, která poskytuje zaměstnancům příležitost přispívat svým komunitám prostřednictvím dobrovolnických sponzorovaných aktivit a dobročinných darů, je velmi uspokojující,“ dodává Gary Hornbacher.

Gary Hornbacher se své nové funkce prezidenta společnosti Doosan Bobcat EMEA ujme s platností od 1. července 2023 a bude přímo podřízen Scottu Parkovi, CEO a místopředsedovi představenstva společnosti Doosan Bobcat.

Značka Bobcat
Od roku 1958 umožňuje Bobcat lidem dosáhnout svých cílů. Jako přední světový výrobce kompaktních strojů je značka Bobcat hrdá na své dědictví plné inovací a pověst založenou na poskytování chytrých řešení pro nejnáročnější výzvy zákazníků. S podporou celosvětové sítě nezávislých prodejců a distributorů Bobcat nabízí rozsáhlou řadu kompaktních strojů, včetně nakladačů, rypadel, teleskopických manipulátorů, kompaktních traktorů, sekaček, příslušenství, dílů a služeb a dalších strojů.

O společnosti Doosan Bobcat
Doosan Bobcat je součástí skupiny Doosan Group. Tato přední globální korporace již více než sto let hrdě slouží zákazníkům a komunitám. Doosan Bobcat sídlí v jihokorejském Soulu. V Dobříši v České republice má firma centrálu pro Evropu, Blízký východ a Afriku, dále je zde moderní závod včetně Inovačního centra a dalších významných provozů.

Další informace o společnosti Doosan Bobcat a jejích produktech naleznete na www.bobcat.com nebo na  www.bobcat.cz – webu distributora pro ČR, společnosti Bobcat CZ, a.s.