Tubex® EASY - jednodušší instalace
Při instalaci potrubních izolací se stále setkáváme s nekvalitně provedou montáží. Vznikají tak vysoké energetické ztráty v potrubních systémech.  Při vysokých cenách energií, jaké vnímáme v posledních 2 letech, se pak úspory energií a návratnost investice do izolace generuje výrazně rychleji. Tubex EASY výrazně snižuje tepelné ztráty potrubních systémů,  a  tím šetří spotřebu energie pro vytápění nebo chlazení. Zjednodušit způsob montáže byl hlavní důvod pro zavedení nové izolace v sortimentu našich izolací Tubex®.

Trubice jsou podélně rozříznuté a po stranách řezu opatřené vrstvou samolepicí pásky, která zajišťuje kvalitní lepený spoj po obou stranách stěny trubice.

Samolepící uzávěr umožňuje snadnou a rychlou instalaci izolace bez potřeby použití dalších fixačních materiálů, jako jsou lepidla nebo pásky. Stačí odstranit ochrannou fólii a přitisknout stěny izolace proti sobě. Díky snadné instalaci není potřeba zvláštních dovedností ani dodatečných nástrojů. To může ušetřit čas a peníze.

Efektivní tepelná i zvuková izolace
Tubex® EASY pomáhá udržovat teplotu vody v potrubí a snižuje hlučnost přenášenou vodou, což přispívá k vyššímu komfortu v interiéru. Izolace potrubí také přispívá k bezpečnosti. V případě vyšších teplot v potrubí může izolace snížit riziko popálení nebo úrazu.

Voda není nepřítelem Tubex® EASY
Samolepící potrubní izolace pomáhá předcházet tvorbě kondenzace na potrubí. Izolační materiál odděluje studené potrubí od okolního vzduchu, čímž minimalizuje kondenzaci a potenciální poškození stavby. Samolepící uzávěry jsou vyrobeny z materiálů odolných vůči vlhkosti, izolace brání následnému vzniku plísní či hniloby.

Vyberte si kvalitní produkt od renomovaného výrobce, který splňuje požadavky vašeho potrubního systému.

Firma SPUR a.s. se dlouhodobě věnuje vývoji izolačních materiálů a neustále inovuje své výrobky s cílem zlepšovat vlastnosti izolací TUBEX®.

SPUR a.s.
Jiří Teplinec, obchodní manažer
T.: +420 602 791 307
Email: jiri.teplinec@spur.cz
www.spur.cz