Zeppelin CZ má na českém trhu tradici sahající až do roku 1969. Od tohoto okamžiku má značka Caterpillar v České republice své oficiální zastoupení a poskytuje zde své prodejní a poprodejní služby. Díky poptávce po kvalitní technice Cat se společnost dále rozvíjela. Rostl počet poboček i objem nabízených služeb. Kromě samotného prodeje nových strojů Cat nabízí Zeppelin CZ i alternativu v podobě ověřených použitých strojů.

V určitých případech je však výhodné si stroj pro daný projekt zapůjčit. „Pronajatý stroj doplní flotilu ve chvíli, kdy už vlastní síly nestačí, nebo tam, kde je potřeba velmi specifický typ stroje nebo příslušenství. A právě proto jsme se v roce 1998 rozhodli otevřít první pobočku půjčovny“, říká Jan Blecha, ředitel Půjčovny strojů Zeppelin CZ. Díky široké nabídce strojů Cat, ale i techniky dalších renomovaných značek, tak u nás zákazníci najdou vždy to pravé řešení.

V současné chvíli připravujeme otevření již patnácté pobočky Půjčovny v České republice. V nabídce máme 1 800 strojů a zařízení a k dispozici je i tým odborníků s mnohaletou praxí, kteří jsou připraveni pomoci s výběrem toho nejvhodnějšího stroje pro konkrétní projekt. Naše široká nabídka dokáže uspokojit nejen velké stavební společnosti, ale i drobné podnikatele a kutily, kteří si mohou vybrat různé nářadí a drobnou mechanizaci. Celá nabídka Půjčovny strojů Zeppelin CZ je dostupná online, včetně možnosti spočítat si cenu pronájmu, a k dispozici je i bezplatná telefonní linka 800 023 000.

Půjčovna strojů Zeppelin CZ je přívětivá nejen k zákazníkům, ale i k životnímu prostředí. V rámci programu EcoRent nabízíme stroje vyhovující nejpřísnějším emisním limitům či stroje s elektrickým pohonem. Tyto stroje jsou vhodné
i pro práci v centrech měst či chráněných krajinných oblastech.

Půjčovna strojů Zeppelin CZ má lepší řešení pro každý projekt. Už 25 let.

Více informací na www.zeppelin.cz