Absolutní novinky ve výrobním a obchodním sortimentu této značky nabídla zákazníkům a příznivcům Komatsu tradiční výstava BAUMA, která se konala na podzim loňského roku na výstavišti v německém Mnichově.

Pro ty, kteří tuto výstavu nestihli, nebo to měli daleko, připravuje nyní společnost Kuhn Bohemia tradiční setkání zákazníků a příznivců značky Komatsu a společnosti Kuhn Bohemia s.r.o. na předváděcí akci s názvem Marokánka. Název Marokánka si akce ponechala i pro konání letošního 24. ročníku, nicméně její konání nově proběhne v pískovně s názvem Pamětník u Chlumce nad Cidlinou. Náplň akce však zůstává i letos stejná.  Návštěvníci, fanoušci a zákazníci společnosti Kuhn Bohemia zde budou mít možnost se seznámit s nejnovějšími stroji KOMATSU, ať již se jedná o inteligentní rýpadla a dozery vybavenými nivelačními systémy TOPCON, dále se systémem SmartConstruction pro automatizaci a digitalizací staveb, s válcovací a hutnící technikou AMMANN a samozřejmě i s nabídkou dalších spoluvystavovatelů.

Tak tedy nezapomeňte a do svých diářů si poznačte:  Předváděcí akce společnosti Kuhn Bohemia s.r.o. s názvem Marokánka 2023 proběhne ve čtvrtek 20. dubna 2023 od 9 do 16 hodin nově v pískově s názvem Pamětník u Chlumce nad Cidlinou.

Kromě nejnovějších strojů Komatsu se účastníci mohou těšit také na celodenní občerstvení a v případě nepříznivého počasí i na vyhřívaný stan.

redakce