Sada je k dispozici pro všechny modely kolových nakladačů společnosti Doosan od DL200-7 až po DL480-7, což je segment strojů Doosan, který je při práci s odpady nejvíce využívaný.

Mezi hlavní prvky sady pro zpracování odpadu a recyklaci patří:

- Ochrana čelního skla
- Kryty ráfků
- Ochrana silničních světel (přední + zadní)
- Kryt válce ramena
- Ochrana středového kloubu
- Kryt předního rámu
- Ochrana spodní strany (přední + středová + zadní)
- Jemné mřížky nasávání vzduchu
- Kondenzátor klimatizace s širšími žebry
- Plné pneumatiky

Sada obsahuje mnoho nových bezpečnostních prvků, včetně ochrany čelního skla, krytů ráfků, ochrany silničních světel a dalších ochranných krytů, krytu nasávání vzduchu s jemným sítem a plných pneumatik. Některé z těchto prvků budou k dispozici i jako volitelné příslušenství, takže si zákazníci budou moci vybrat sadu dle vlastního výběru, a přizpůsobit tak své kolové nakladače konkrétním aplikacím. Společnost Doosan také připravuje poprodejní verzi sady pro ty zákazníky, kteří se rozhodnou nainstalovat sadu až po nákupu stroje.

S novou sadou bude obsluha na těchto pracovištích moci pracovat bezpečněji a s větší jistotou a společnost Doosan navíc ve standardní výbavě poskytuje kondenzátor klimatizace s širšími žebry, který usnadňuje čištění a údržbu.

Sada pro zpracování odpadu a recyklaci dokonale ladí s dalšími prvky řady DL-7, jako je vzduchový kompresor, prodloužené rameno, rychloupínač pracovního nářadí, transparentní lžíce a další. Pro zajištění maximálního výkonu a všestrannosti jsou všechny nové kolové nakladače DL-7 standardně vybaveny přídavným hydraulickým okruhemes nastavitelným průtokem a funkcí stálého průtoku, což zajišťuje konstantní průtok pro hydraulicky poháněná přídavná zařízení. Nová sada vyvolala minulý měsíc velký zájem návštěvníků stánku společnosti Doosan na veletrhu Bauma, kde byla poprvé představena, nainstalována a vystavena na kolovém nakladači DL280-7 nové generace.

Pro více informací o stavebních strojích Doosan navštivte www.doosanequipment.eu nebo kontaktujte distributora pro ČR, společnost GARNEA a.s. na www.garnea-stavebni.cz.