Velký technologický pokrok, zkušenosti a touha obstát v konkurenčním prostředí ale pomohla východním značkám vyrobit produkty, které na evropském trhu zatím chyběly: Spolehlivý stroj s dlouhou životností a výrazně nižší cenou. Přesně takové jsou i stroje společnosti ZOOMLION, která v roce 2021 začala prodávat autočerpadla betonu na evropském trhu. Zoomlion je jeden z největších dodavatelů betonářské techniky na světe, do jehož koncernu mimo jiné patří značky: CIFA, m-tec,WILBERT, Zoomlion.

S ročním obratem přes 220 mld. korun patří mezi Top 3 dodavatele stavební techniky v Číně.

Exkluzivní zastoupení pro betonářkou techniku ZOOMLION ve střední a jihovýchodní Evropě provozuje rakouská společnost GBM Maschinenvertrieb GmbH, zkušený prodejce a servisní partner s mezinárodní působností.


Do prodeje autočerpadel betonu Zoomlion se společnost GBM vrhla velkolepě. Aby mohla nabídnout zákazníkům stroje s rychlým termínem dodání, předobjednala velké množství skladových pump na podvozku Mercedes-Benz. Zároveň GBM zaškolilo tým servisních techniků přímo u výrobce a zajistilo velký sklad náhradních dílu.

Aktuálně má společnost GBM skladem tato autočerpadla betonu:

- ZL36-5 na podvozku MB Arocs 2640 (6x4)
- ZL40-5 na podvozku MB Arocs 3240 (8x4)
- ZL49-6 na podvozku MB Arocs 4146 (8x4)
- ZL56-6 na podvozku MB Arocs 4146 (10x4)

Informace za společnost GBM poskytl Milan Vlk, tel: 732 244 804, e-mail: m.vlk@g-bm.at

GBM Maschinenvertrieb GmbH
Römerstrasse 30
A-2752 Wöllersdorf
http://www.g-bm.at/