Loňský i letošní rok přinesl několik mimořádných novinek.

Mezi deskovými radiátory se jedná o model RADIK VKM8. Univerzální konstrukční řešení nabízí až 48 různých způsobů připojení. Předejdete tím nákupu tělesa s nevhodným připojením na otopnou soustavu.

Chcete vědět ve zkratce vše? Prohlédněte si video.

Novinka RADIK VKM8 - univerzální konstrukční řešení nabízí až 48 různých způsobů připojení. Předejdete tím nákupu tělesa s nevhodným připojením na otopnou soustavu.


Zcela nová řada
podlahových konvektorů KORAFLEX je již v prodeji a to od 1.7.2020. Nový je nejen design krycích mřížek ale i provedení výměníku, který díky inovovaným lamelám dosahuje vyšších tepelných výkonů. Výrazným způsobem došlo k navýšení typů i rozměrů a to jak v segmentu konvektorů s přirozenou tak i s nucenou konvekcí. V rámci inovací byl do portfolia doplněn i konvektor s nejmenší stavební hloubkou 6 cm pod názvem Thin. Nechybí ani bazénové provedení KORAFLEX POOL vyrobené z nerezové oceli AISI 316 s vyspádovaným dnem a dělící příčkou pro ochranu před zatopením.

Zcela nová řada podlahových konvektorů KORAFLEX je již v prodeji od 1.7.2020. Nový je nejen design krycích mřížek ale i provedení výměníku, který díky inovovaným lamelám dosahuje vyšších tepelných výkonů.

Příklad modulárního řešení


Novinkou jsou i modulární řešení konstrukce konvektorů pro atypické interiéry, kde se nachází např. sloupy, rohy či oblouky. Ze široké nabídky těchto designových modulů je možné jednoduše a rychle vytvořit požadovanou sestavu podlahových konvektorů přesně pro daný interiér a to za kratší čas i nižší náklady.  Speciální zakázková provedení konvektorů lze napojit na přívod čerstvého vzduchu např. centrální rekuperaci.

Zcela nová řada podlahových konvektorů KORAFLEX je již v prodeji od 1.7.2020. Nový je nejen design krycích mřížek ale i provedení výměníku, který díky inovovaným lamelám dosahuje vyšších tepelných výkonů.


Čerstvou novinkou
v segmentu koupelnových těles je nový model KORALUX NEO. Jedná se o designový radiátor se spojnicí pouze po jedné straně. Žebřík lze tedy instalovat dle potřeby na pravou či levou stranu. Disponuje jednostranným pravým nebo levým spodním připojením. Výkony nabídne srovnatelné se standardní řadou KORALUX, stejně tak se můžete těšit i na lakování v téměř 200 odstínech RAL vč. nové matné černé. V prodeji od ledna 2021.

Čerstvou novinkou v segmentu koupelnových těles je nový model KORALUX NEO. Jedná se o designový radiátor se spojnicí pouze po jedné straně. Žebřík lze tedy instalovat dle potřeby na pravou či levou stranu.


Široké portfolio produktů umožňuje komplexní projektová řešení pod jednou značkou pro každou stavbu, což přináší maximální kompatibilitu, projekční pohodlí a servis, individuální řešení a také finanční úspory. Projektujete novou stavbu? Chystáte se na rekonstrukci otopné soustavy? Pomůžeme Vám vybrat ta nejvhodnější otopná tělesa. Připravena je pro vás intuitivní aplikace, ve které na základě vstupních údajů vyberete to správné těleso. V databázi programu je celý aktuální sortiment otopných těles a konvektorů. Samozřejmým výstupem je výpis vybraných otopných těles včetně jejich cen. Další důležitou funkcí je i tvorba cenových nabídek. Software PROTECH KORADO je zdarma a je průběžně aktualizován včetně ceníků.

Projektujete novou stavbu? Chystáte se na rekonstrukci otopné soustavy? Pomůžeme Vám vybrat ta nejvhodnější otopná tělesa. Připravena je pro vás intuitivní aplikace, ve které na základě vstupních údajů vyberete to správné těleso. Software PROTECH KORADO je zdarma a je průběžně aktualizován včetně ceníků.

Více na www.korado.cz