Stroje Bobcat pro společnost Kerouš s. r. o. půjčovny nářadí byly vyrobeny v závodě Doosan Bobcat EMEA s. r. o. v Dobříši, kde je i evropská centrála firmy. Probíhá zde také kromě výroby i vývoj a testování strojů.

Martin Kerouš, ředitel půjčoven, k významnému nákupu uvedl: „Kerouš půjčovny nářadí je jedna z předních půjčoven v České republice. Neustále rozšiřujeme své služby. Zakoupením strojů od společnosti Bobcat CZ se naše flotila rozšířila na 220 strojů určených k pronájmu.“

Stroje Bobcat pro společnost Kerouš s. r. o. půjčovny nářadí byly vyrobeny v závodě Doosan Bobcat EMEA s. r. o. v Dobříši, kde je i evropská centrála firmy. Probíhá zde také kromě výroby i vývoj a testování strojů.


Obchodní zastoupení s více než dvacetiletou tradicí

Bobcat CZ, a. s. prodává od smykem řízených a kloubových nakladačů, mini rypadel, teleskopických manipulátorů, pásových nakladačů až po více než 65 druhů příslušenství ke všem těmto strojům. Prostřednictvím svých deseti obchodně – servisních středisek rozmístěných po celé České republice a týmem 50 kvalifikovaných servisních techniků zajišťuje prodej, servis, pronájem, školení obsluh, dodávky náhradních dílů včetně příslušenství pro více než 3000 svých zákazníků.


Kerouš s. r. o půjčovny nářadí

Česká rodinná společnost se zabývá pronájmem stavebních strojů, montážních plošin, zahradní techniky, drobné mechanizace, ručního nářadí, dodávkových automobilů včetně vybavení stanoviště, jako jsou mobilní WC a kontejnery. Na trhu působí od roku 2008 v oblasti Vysočiny, kde provozuje sedm poboček. Vlastní i nákladní autodopravu pro převoz stavební techniky a vybavení staveniště.

Pro firmu Kerouš s. r. o. půjčovny nářadí, dodal Bobcat CZ, a. s., celkem 16 kusů mini rypadel Bobcat v hmotnostní kategorii 0,8 t až 5,0 t a dva smykem řízené nakladače S530.


Doosan Bobcat EMEA

Společnost Doosan Bobcat EMEA vyrábí přibližně třetinu celosvětové produkce strojů Bobcat. Patří sem kompaktní stavební a zemědělské stroje, jako jsou smykem řízené nakladače, pásové nakladače, minirypadla, teleskopické manipulátory a široká nabídka více než 130 druhů příslušenství. Společnost pod značkou Doosan Portable Power vyrábí rovněž vzduchové kompresory, osvětlovací stožáry a generátory. Evropská centrála společnosti sídlí ve středočeské Dobříši.