Po koronavirové krizi se veletržní svět chystá k návratu. Právě FOR ARCH je jedním z jeho pilířů, který zásadně podpoří nutný restart ekonomiky a už po jednatřicáté se stane místem pro uskutečňování obchodních kontraktů. Generálním partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

Stavební veletrh FOR ARCH je jednou z klíčových událostí oboru, které se úspěšně daří propojovat profese, firmy a lidi. Kromě představení novinek, trendů, produktů a projektů bude na veletrhu připraven i pestrý doprovodný program pro odbornou i laickou veřejnost. Poslední dva dny veletrhu se tematicky zacílí na energetické účinnosti budov a úspor energie. V pátek 25. září proběhne konference Smart City zaměřená na komunální politiky, řídící pracovníky a specialisty na úrovni měst, obcí a regionů a jejich veřejných služeb, kterou doplní jednodenní výstava FOR CITY.

Jaká další témata budou rezonovat na výstavišti PVA EXPO PRAHA během konání veletrhu FOR ARCH? Ještě výrazněji se projeví energetické úspory, hospodaření s vodou, zlepšení prostředí staveb z pohledu hluku, vlhkosti a kvality vzduchu a cirkulární ekonomika a ekologie jako trendy napříč obory a designová a unikátní řešení, která i malým a novým firmám umožňují vyniknout. Hlavními obory, které se na FOR ARCH každoročně představují, budou stavební prvky a materiály, dřevostavby, vytápění, elektro a zabezpečení a obor wellness & spa.

Více informací na www.forarch.cz.