„Nabídku koupelnového studia Elements jsem objevila na internetu. Zaujaly mě jejich pěkně řešené internetové stránky a samozřejmě krásné koupelnové série, které jsem zde viděla."

Paní Terezy se dále ptáme, jaký zvolila další postup. Ta s úsměvem vysvětluje:

„Pak již to bylo to snadné. Ze stránek jsem opsala telefonický kontakt a sjednala jsem si schůzku přímo v koupelnovém studiu Elements. Zde se mě ujala pracovnice studia, která mi nejdříve představila kompletní sortiment a následně mi pomohla dle mých finančních možností vybrat pro mě tu nejlepší variantu obkladů, dlažeb a sanitární keramiky."

Zajímalo nás, jakou sanitární keramiku, umyvadlo, sprchový kout a toaletu z nabídky Elements paní Tereza pro svoji koupelnu vybrala. Ta k tomu říká:

„Ze všeho nejdříve jsem se zaměřila na výběr obkladů a dlažeb. Ze široké nabídky krásných velkoformátových obkladů studia Elements se mi nejvíce líbily obklady s názvem Dover Caliza ve světle béžovém odstínu. Pro oživení sprchového koutu jsem zvolila plastické keramické obklady s názvem Deco Boston. Obklady stěn doplňuje na podlaze koupelny dlažba v přírodním šedém odstínu. Co se týče sanitární keramiky, již od počátku se mi líbily produkty italské firmy Catalano. Ty mě zaujaly nejen krásným designem, ale i pro nás dostupnou cenou. Umyvadlo a toaletu jsem proto vybrala od této značky.

 

Při vstupu do koupelny nás ihned upoutal bezbariérový sprchový kout na celou šířku koupelny se zástěnou z bezpečnostního transparentního skla. Proč padla volba právě na toto řešení se již opět ptáme paní Terezy. Ta k tomu poznamenává:

„Rádi cestujeme. V jedné z koupelen moderního hotelu se nám toto řešení zalíbilo natolik, že jsme je chtěli mít i ve vlastním domě. Nyní denně oceňujeme snadný vstup i výstup ze sprchového koutu a volný pohyb v jeho prostoru. Každému bych takto navržený sprchový kout doporučila“.

Všímáme si velmi hezkých baterií umístěných ve sprchovém koutu a na umyvadle i jednotně vytvořeného koupelnového nábytku. Zajímá nás, zdali paní Tereze s návrhem koupelny a výběrem koupelnového vybavení někdo pomáhal. Ta k tomu říká:

Ano. Návrh koupelny je dílem paní architektky Michaely Nášelové. Výběr koupelnového vybavení a tedy i baterií vyšel z naší společné diskuze koordinované odbornými pracovníky koupelnového studia Elements.


Na závěr se paní Terezy ptáme, zdali by doporučila produkty a služby studia Elements i dalším zájemcům o novou koupelnu. Ta s odpovědí ani na chvíli neváhá:

Určitě doporučila. Jsem přesvědčená o tom, že jejich obklady, dlažby, koupelnové vybavení i odborné poradenství patří k tomu nejlepšímu, co náš trh nabízí. Ocenila jsem zejména komplexnost dodávky. Její součástí byl nejen materiál pro realizaci koupelny, ale také rozvodů vody a podlahového vytápění. To máme instalováno v koupelně a teplo od nohou, to je skutečně parádní pocit. Navíc nám veškeré zboží dovezli a složili přímo na stavbě a pomohli nám i s výběrem montážní firmy. Z mého pohledu vše proběhlo bez sebemenšího problému. Koupelna je krásná a moc se mi líbí. Přesně naplnila mé očekávání. Jsem ráda, že jsem využila služeb koupelnového studia Elements,“ dodává na závěr našeho setkání paní Tereza.

Děkujeme za rozhovor

Ivo Románek