Je jí zbrusu nová mobilní verze nové generace stavebního videoportálu www.tvstav.cz , která Vám nabídne v nové grafické podobě podrobné, přehledné a vskutku exklusivní zpravodajství ze stavebnictví napříč jeho obory, ať již ve formě článků nebo videí.

Důvody inovace mobilní verze
Základní prioritou práce naší redakce je poskytování služeb v té nejvyšší kvalitě našim čtenářům a partnerům. S rostoucím počtem uživatelů portálu se mění i jejich chování a technologie, které jsou jimi pro přístup na něj využívány. Zatímco ještě v roce 2015 přicházelo na Tvstav 88% uživatelů s pomocí stolních počítačů a 12% z mobilních zařízení,  pak v roce 2019 to již bylo 63% ze stolních počítačů a  36% z mobilních zařízení, a toto číslo se neustále zvyšuje. Mobilním telefonem u nás nyní disponuje více než 4,5mil. uživatelů a chytré telefony s mobilním připojením na našem trhu začínají zcela dominovat. Displeje mobilních telefonů se navíc neustále zvětšují a výraznou měrou potlačují prodej tabletů.

Tyto důvody vedly redakci k vytvoření mobilní verze portálu Tvstav nové generace, která bude pro uživatele graficky atraktivní, přehledná, s jednoduchým vyhledáváním a obsahovým členěním. Cílem nové verze je nejen čtenáře přesně a rychle informovat o dění na stavebním trhu, ale předat mu v mobilní verzi grafický a obsahový mix, který ho bude nejen vzdělávat, ale také bavit a přitahovat. Jen tak se může návštěvnost Tvstavu a tím i jeho účinnost dále zvyšovat.

Nová mobilní verze je přizpůsobena výzkumům zvyků chování lidí při čtení obsahu stránek v mobilních zařízeních. Nezatěžuje čtenáře různými překryvnými reklamami, které člověka obtěžují a mnohdy téměř znemožňují prokousat se k požadovanému obsahu, ale naopak nabízí uživateli přehledný obsah a pro partnery vysoce účinné – neobtěžující a tudíž účinné možnosti reklamy.

Další důvod spolupracovat s námi!
Vytvoření mobilní verze nové generace portálu www.tvstav.cz je jen dalším z mnoha důvodů, proč spolupracovat s námi. Tím hlavním důvodem však zůstává, že vynikající výsledky, ať již čtenářům nebo našim partnerům může přinášet jen kvalitní odborná žurnalistika.

A je to právě soustavná mnohaletá intenzivní práce celého redakčního týmu, který zajišťuje vytváření pestrého a atraktivního obsahu pro portál Tvstav. Čtenost článků na jeho stránkách každoročně stoupá a vrací se na něj i vyšší procento stálých návštěvníků. Řada z našich redakčních článků má čtenost v řádu desetitisíců přečtení ročně a ve vyhledávačích zaujímají díky profesionální optimalizaci výsadní postavení. Důležité je také pravidelné měsíční poskytování elektronického informačního servisu investorům z řad veřejné i soukromé sféry, stavebním profesionálům a manažerům firem, kterých je v naší jmenovité mailové databázi soustředěno více než 16 tis. To vše vyžaduje vysokou odbornost, trvalé úsilí a systematickou každodenní práci.

Závěr
Jsme přesvědčeni, že mobilní verze nové generace stavebního videoportálu www.tvstav.cz je dalším pozitivním krokem ke snadnějšímu, přehlednějšímu a operativnějšímu přístupu k získávání informací o dění na stavebním trhu. Chápeme, že mobilní telefon se dnes stává více než kdy jindy naší součástí a spolu s ním využíváme i další nové užitečné aplikace. Tvstav je jednou z nich.  Zůstaňte proto s námi a novinky ze stavebnictví budete mít vždy pěkně u sebe na dlani!

Redakce portálu www.tvstav.cz