Byty vznikly rekonstrukcí bývalých hospodářských budov v areálu zdejšího zámku a budou sloužit k pokrytí bytových potřeb zdejších seniorů. Na moderně řešených bytech Vás ihned zaujme komfortně, prakticky a nadčasově řešená koupelna. Při pohledu na její vybavení byste jen stěží hádali, že její atraktivní vzhled a vybavení je nyní běžnou součástí seniorského bydlení.

Při vstupu do koupelny oceníte její přehledné uspořádání a dostatečný prostor. Velmi čistě a příjemně na Vás zapůsobí bílý keramický obklad většího formátu značky RAK Pastel realizovaný na stěnách za umyvadlem, toaletou a koupelnovým radiátorem. Ten je v decentním kontrastu se světle hnědou dlažbou v dekoru dřeva a keramickou mozaikou stejné barvy, kterou je obložen sprchový kout. Sprchový kout je řešen jako bezbariérový s odtokem do podlahy a je vybaven ruční i hlavovou sprchou značky Grohe. Pro jeho opláštění bylo použito kouřové bezpečnostní sklo. Kování koutu je provedeno v chromu.


S bílým obkladem jsou v naprosté harmonii bílé předměty sanitární keramiky značky Vigour, kterými jsou umyvadlo a závěsná toaleta. Ta je instalována na předstěnový instalační prvek od stejného výrobce, jehož obsahem je i podomítková splachovací nádržka a bílé designové tlačítko pro malé a velké spláchnutí. Realizace toalety v závěsném provedení zlepšuje hygienu a zachovává celistvost podlahy.

V koupelně nechybí ani nerezové madlo, které usnadňuje pohyb lidem se zhoršenou hybností a otopný koupelnový radiátor značky Cosmo. Ten zajišťuje nejen optimální teplotu v prostoru koupelny, ale umožňuje také snadné a pohodlné sušení vlhkých ručníků.


Co je však na této koupelně nejvíce potěšitelné, jsou nízké náklady na její pořízení. Ty se pohybují v řádu několika desítek tisíc korun.  Pokud tedy uvažujete o realizaci nové koupelny, neváhejte a obraťte se na odborné poradce koupelnových studií Elements. Sjednají si s Vámi schůzku a pomohou Vám vybrat pro Vás optimální variantu koupelnového vybavení.