V atraktivní pražské čtvrti, rozkládající se mezi Vltavou, Vítkovem a Negrelliho viaduktem, se prolíná atmosféra původních staveb s moderní architekturou, a právě do této části Karlína byl umístěn nový unikátní showroom koupelen s názvem "Nová tvář koupelen MARO". Společnost MARO, která patří mezi jeden z nejvýznamnějších specializovaných velkoobchodů pro obor topení – voda – plyn a vybudovala již 7 koupelnových studií, se rozhodla vstoupit do hlavního města s ojedinělým konceptem.


Velkorysé prostory přízemí administrativní budovy poskytly spoustu příležitostí na vytvoření „tak trochu jiného“ interiéru koupelnového studia, kde otevřenost celého prostoru podporuje jeho jedinečnou atmosféru. Zadání ztvárnění Nové tváře koupelen se úspěšně chopila architektka Eva Eichlerová ze studia APROPOarch: „Práce na showroomu pro mě byla výzvou, zejména jak vyřešit poměrně velký prostor s požadavky na prezentaci, aby byla vyvážena jak estetická a funkční stránka, tak i marketingová. Aby si prostor zachoval svoji jednoduchost, vzdušnost, zároveň nabídl všechny produkty a vše zůstalo v rovnováze.“

Ve studiu o rozloze 700 m2, rozděleném do dvou výškových úrovní, je prezentováno celkem 22 vzorových koupelen a tři funkční zóny. Denní světlo, které zajišťuje neopakovatelnou atmosféru studia, je vrháno do vesměs celého showroomu skrze výlohy v přední a zadní části, v prostřední části přirozené osvětlení poskytuje prosklený strop rozlehlého atria.

Design ve spojení s funkčností
Specifičnost showroomu je dána funkčními zónami a výrobky. „Nechtěli jsme vytvořit jen obyčejné koupelnové studio, kde se prezentují koupelny v mnoha kójích, ale chtěli jsme kromě designu jednotlivých výrobků poukázat i na jejich reálnou funkcionalitu ve spojení s moderními technologiemi. Pro tuto prezentaci byla navržena moderní konstrukce s plně fungujícími bateriemi, stěna s tekoucími sprchami anebo ucelená prezentace produktů sloužící pro relaxaci těla a duše ve wellness zóně. Zde si může každý návštěvník na vlastní kůži tyto produkty i vyzkoušet“, prozradil vedoucí koupelnového studia Tomáš Kubát.

Stěna s tekoucími sprchami

Od řešení pro malé koupelny až po rozlehlé oázy odpočinku a relaxace
Vaše představy o budoucí koupelně či získání nových inspirací a námětů pro Vaše zázemí naplní Nová tvář koupelen MARO v každém ohledu.
Po vstupu do prodejny se Vám naskytne pohled na několik řešení koupelen umístěných ve speciálních designových kostkách a recepci studia. Využití každého místa pro představení nových technologií
a postupů představuje stěna za recepcí, kde jedinečný prvek studia tvoří velkoformátový tenkostěnný obklad s negativní spárou, který je řezaný do nepravidelných tvarů na vodním paprsku dle přesného spárořezu.

Snoubení tvarů

 

Syrový industriál


Prostřední část showroomu slouží pro prezentaci jednotlivých značek armatur, umyvadel, velkoformátových dlažeb a obkladů, které je možné díky prosklenému stropu vidět v denním světle a naplno si tak vychutnat skutečnou sytost barev.

Umyvadla na desku

V této části se nachází i designová perla koupelen.

Designová Perla

 

Základní informace:
Adresa: Rohanské nábřeží 670/19, Praha-Karlín 186 00 - přízemí administrativní budovy River Garden
Cílová skupina: architekti, interiéroví designéři, investoři, projektanti, instalatéři, koncoví zákazníci
Využití: inspirace, plánování, konzultace, schůzky, školení

Otevírací doba: pondělí–pátek: 9:00 – 18:00, sobota: 9:00 – 13:00
Kontakt: +420 778 451 167, +420 778 451 052
Webové stránky: www.marokarlin.cz
E-mail: koupelnypraha@maro.cz

Počet produktů: 452
Sortiment: umyvadla, klozety, bidety, sprchovací toalety, vany, doplňkové skříňky, skříňky pod umyvadla, zrcadla s osvětlením, ovládací tlačítka splachování, pisoáry, odtokové kanálky, sprchové kouty, odtoky, zástěny, baterie, armatury, vířivé vany, obklady a dlažby, topná tělesa, sanitární
a instalační moduly, stěrky, koupelnové doplňky

Koupelnové série: 22
Značky (seřazeno dle abecedy):
Sanita - AXOR, BORA, DURAVIT, GEBERIT, HANSA, HANSGROHE, IDEAL STANDARD, KALDEWEI, KERMI, KEUCO, KLUDI, LAUFEN, MYJOYS, NIMCO, SANELA, SANSWISS, RIHO, ROCA, VIEGA, VILLEROY&BOCH, ZEHNDER
Obklady – ABK, ARIANA, ARIOSTEA, CAESAR, GAMBINI, RAGNO, RONDINE, SANT´AGOSTINO, SILCERAMICHE, TREND   

Slavnostní otevření: 28.2.2019

MARO s. r. o., obchod a projekce patří mezi jeden z nejvýznamnějších specializovaných velkoobchodů pro obor topení – voda – plyn. Společnost se sídlem v Pardubicích je na trhu již 27 let a v současné době má velkoobchodní zastoupení v 11 městech České republiky, z toho na 9 místech poskytuje maloobchodní prodej a nyní již v 8 městech pomáhá realizovat koupelny ve svých studiích.