Natura v linii trendu
Natura LINE v designu, který navazuje na velmi populární kolekci Porta LINE. Hliníkové intarsie, kombinované s přírodní dýhou select tvoří zajímavou kombinaci korespondující se současnými trendy v interiérových dekoracích.
Díky zesílené struktuře a zlepšenými akustickými vlastnostmi je kolekce Natura LINE velmi vhodná pro všechna tichá, klidná místa pro pohodovou činnost nebo relaxaci.

Koncepce moderního interiéru
Natura KONCEPT je kolekce dveří adresovaná zákazníkům, pro které jsou dveře, kromě jim dané funkce, velmi důležitým dekorativním prvkem. Použitá přírodní dýha select vyniká všude tam, kde estetika sehrává prvořadou úlohu, navozuje příjemný pocit, neopakovatelnou atmosféru a často rozhoduje o naší náladě.
Moderní výrobky z této kolekce nabízíme klientům, pro které charakter a styl interiéru sehrává důležitou úlohu, a to jak na pracovišti, tak i v rodinném ústranní.
Velkou výhodou této kolekce je zpevněná konstrukce a vysoká akustická izolace.

Vždy v trendu
Současná interiérová dekorace je mimo jakýkoliv stereotyp, interiér by měl být v hlavní míře funcionalistický. Je čím dál tím častější, že aranžované prostředí více odráží osobnosti uživatele.
Kolekce Natura TREND je odpovědí na současné měnící se trendy. Tato efektivní kombinace matného skla a panelů, pokrytých přírodní dýhou select spolu s hliníkovými intarsiemi, dávají zajímavou volbu pro toho, kdo si cení moderního řešení vlastního bydlení nebo pracovního interiéru.
Zesílená konstrukce dveří a dobré akustické vlastnosti, to jsou jen dodatečné atributy pro tuto kolekci.


ATEX Planá, s.r.o.
Strkovská 188, 391 11 Planá nad Lužnicí
tel./fax: +420 381 291 318
tel.: +420 381 291 818
http://www.atex-plana.cz
e-mail: info@atex-plana.cz

Obchodní kancelář a vzorkovna Praha
Konopišťská 5, 110 00 Praha 10
tel./fax: +420 224 253 010
tel./fax: +420 224 253 025
e-mail: praha@atex-plana.cz
Zastoupení Morava: tel.: 606 633 331