Dříve na stavbách velmi často uplatňovaným cihelným páskem (a dodnes velmi populárním) je cihelný obkladový pásek CZ, tzv. „český formát“ v přírodní cihlové červené barvě. Ptáte se proč „český formát“? Důvody jsou zřejmé. Pásek svou délkou a výškou kopíruje rozměry u nás po mnoho let vyráběné klasické plné cihly, které jsou 290 x 65 mm. Tloušťka pásku je 10 mm.
Tento typ lícového pásku  je dodnes součástí mnoha rodinných domů a příznivci „české klasiky“ jej i nyní rádi uplatňují při ztvárnění fasád novostaveb.

Výhodná akční nabídka Lipea
S výbornou zprávou pro zájemce o realizaci či rekonstrukce fasád z cihelných pásků v tzv. „českém formátu“ nyní přichází společnost Lipea, významný dovozce lícových cihel a cihelných pásků na území ČR. Ta nyní totiž nabízí právě tento typ lícovýcových pásků za velmi výhodné ceny. Spotřeba pásků na 1 m2 činí 44 ks včetně spáry. Pásky si můžete objednat přímo u společnosti Lipea, kde Vám odborní pracovníci doporučí na telefonech (mobilním 724 830 568 nebo pevné lince 487 524 537) nejbližšího prodejce těchto pásků přímo v bezprostředním okolí Vašeho bydliště.  

Tato velmi výhodná nabídka je tak šancí pro všechny, kteří chtějí rekonstruovat své dosluhující či poškozené části fasád nebo přemýšlí o realizaci nové fasády obložené lícovými cihlovými pásky.

Výhody fasád z těchto keramických materiálů jsou dnes již obecně známy. Jsou jimi vysoká odolnost fasády proti vlivům povětrnosti, znečištění, oděru či proražení, minimální nároky na údržbu a nenapodobitelný originální vzhled díky použití veskrze přírodního materiálu. To jsou hlavní důvody, proč v současné době zájem o takto navržené fasády opět rapidně vzrůstá.

Ivo Románek

Sídlo, vzorkovna Česká Lípa
Klášterní 245, 470 01 Česká Lípa
tel.: +420 724 830 568
tel.: +420 487 524 537
otevírací doba: po – pá 7:00 – 16:30 nebo dle dohody
e-mail: lipea@lipea.cz
www.lipea.cz