Tondach zde případným zájemcům o novou střechu či její rekonstrukci představil kompletní sortiment svých produktů pro nadcházející stavební sezónu. Nechyběla zde ani v loňském roce velmi úspěšná taška Figaro 11 jak v provedení povrchových úprav Engoba Černá či vysoce lesklé povrchové úpravě Glazura Amadeus Černá.

Letošní novinkou v sortimentu Tondach je nová  podhřebenová větrací taška u typu Samba. Ta svým vylepšeným tvarem nenarušuje jednolitý vzhled střechy a přispívá tím k vyšší estetice díla.

Milým zpestřením expozice Tondachu bylo vytvoření keramického koutku, kde si lidé mohli takříkajíc „naživo“ sáhnout na pravou cihlářskou hlínu,  nevypálenou tašku či si mohli zahrát na xylofon vytvořený z pravých pálených tašek Tondach typu Bobrovka.
Co však na stánku Tondachu zaujalo nejvíce, bylo rockové duo kytaristů, z nichž tělo jedné z kytar tvořila právě a jen pravá pálená taška.


K velkému nadšení přítomných jim to skutečně „šlapalo“ a za své vystoupení sklidili zasloužené ovace.
Všichni účastníci výstavy Střechy Praha se tak mohli přesvědčit o tom, že pálené tašky Tondach mají trvale vynikající zvuk.