Vstupní dominanta vašeho domu musí určitě splňovat náročné požadavky na vzhled i kvalitu, a proto je přiměřená investice nutným krokem. Rozhodněte se tedy pro investici se zárukou a požadujte za svoje peníze maximum!

Ne vždy totiž dostanete u prodejců plastových či hliníkových oken a dveří detailní informace o jedné z hlavních součástí vchodových dveří, kterou je dveřní výplň. Ta totiž představuje nejen podstatnou funkční a vzhledovou součást celé vstupní profi lové sestavy, ale tvoří také nezanedbatelnou část ceny koncového výrobku. Chcete za vložené peníze dostat skutečně odpovídající zboží? Chcete zvolit moderní a ověřený materiál? Nechcete riskovat funkční nedostatky? Přečtěte si tedy prosím následující řádky a nechte se jimi inspirovat.

Při výběru dveřní výplně se setkáte se širokou nabídkou tvarů a typů, na první pohled většinou takřka identických. Základní nabídku tvoří dveřní výplně s povrchovými deskami, vyrobenými z tvářených plastů. Tato původně anglická technologie je již notně zastaralá, a navíc pro naše klimatické podmínky ne příliš vhodná. Plast není optimálním materiálem pro eliminaci výrazných teplotních rozdílů, které jsou v naší zemi, oproti anglickému podnebí, podstatně vyšší. Nejhorší variantou je pak dveřní výplň s povrchovou úpravou v dekoru dřeva, která je pro použití ve vchodových dveřích naprosto nevhodná a tuto případnou volbu byste si měli důkladně rozmyslet. O možných rizicích se informujte u svého prodejce vchodových dveří.

HPL dveřní výplně PERITO

Společnost PERITO svým zákazníkům již dlouhodobě nabízí vyšší třídu dveřních výplní vyrobených z materiálu HPL, který je k povětrnostním vlivům takřka netečný. Design těchto výrobků vás určitě osloví a vyšší třída kvality oproti plastovým výplním je evidentní a ověřená. Překvapivě nemusíte počítat s vyššími výdaji, některé série HPL výplní PERITO jsou díky odlišné konstrukci vnitřního jádra dokonce levnější než srovnatelné, plastové. Pokud se rozhodnete pro nejvyšší řadu HPL Premium, musíte už s cenovým rozdílem počítat. Vzhledem k odpovídající kvalitě a perfektnímu vzhledu je to ale navýšení přijatelné a získáte i jistotu dlouhotrvající bezproblémové funkčnosti vašich vchodových dveří. Nerezové, případně montované rámečky těchto výplní propůjčí vašim dveřím originální vzhled a odliší je tak od běžně používaných modelů. Také nabídka dřevodekorů a nástřiků barvami je zde velmi široká, což u plastových výplní není možné. Investujte do budoucnosti a prohlédněte si u svého prodejce katalog dveřních výplní PERITO.

Vyberte si ze široké řady HPL výplní moderních sérií Vizual a Elegance, nebo zavedené řady Premium. Vytvořte si vlastní design pomocí programu PERITO (www.perito.cz/perito.exe). Pokud chcete vědět více, navštivte naše stránky www.perito.cz, kde naleznete veškeré dostupné informace, včetně instruktážního animovaného klipu.